Yeni Attack on Titan Erwin Smith Ball-Jointed Figürü
Levi'nin kapış kapışa olan satışlarından sonra DOLK, Attack on Titan animesinin Erwin Smith karakterinden ilham alınarak 70 cm uzunluğunda, eklemli yeni bir ball-jointed figürü için ön siparişlerini almaya başladı.

Şirket yeni figürü şu şekilde tanıtmaktadır:

 Herkesin beklediği cevap olan, "Attack on Titan" figür serisinin, "Komutan Erwin" karakteri sonunda figür olarak karşımızda! Çalışmalarda oldukça önemli bir ol oynamaktadır, arkadaşlarının yaşamını amaç uğruna ortadan kaldırabilen acımasız bir yanı olsa da Erwin, Levi'nin de dahil olduğu üyelerden oldukça fazla güven kazanmıştır. Bu sefer, gerçekçi bir görünüme sahip olmasından I.O.S, üretimden sorumludur. Gözünden çenesine kadar uzanan yüz makyajı, sarı saçları ve keskin bir ışık yayan gözleri Erwin'in sıradışı görünüşünde birleşmektedir.


Kravat, Survey Corps ceketi, karın koruyucusu, uzun botlar, pelerin ve tabii ki ultrahard çelik bıçaklı ekipmanı da dahil olmak üzere figür setinin fiyatı 167.500 Yen (vergi öncesi/yaklaşık 1.585 Dolar). Ön siparişler 16 Eylül'e kadar kabul edilecek ve planlanan teslimat tarihi Mayıs 2020'dir.

Kaynak: crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları