Yasuke Animesi'nden Tanıtım Videosu Geldi
LeSean Thomas ve MAPPA, Afrika kökenli roninin hikayesini 29 Nisan'da izleyici ile buluşturacak.

LeSean Thomas ve MAPPA, Sengoku dönemindeki Afrika kökenli bir hizmetkarın hikayesini konu alan anime için kolları sıvadı ve ortaya İngilizce tanıtım videosu, ana görsel ve ekibe dair daha çok detay çıktı. 

Satoshi Iwataki (A Certain Magical Index, Dororo) baş animasyon yönetmeni, Takeru Satō baş teknik yönetmenken Kenichi Shima (Parasyte-the maxim-) yan karakter tasarımlarından ve Minoru Nishida (Dagashi Kashi 2) da atmosfer ve sanat ortamından sorumlu kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Sanat yönetmeni Junichi Higashi (Cowboy Bebop, Kingdom), Yuki Nomoto (Dorohedoro) 3D CG yönetmeni ve Hyo Gyu Park görüntülerin kompozisyonundan sorumlu yönetmen olarak ekipteki yerlerini aldı.  Azusa Sasaki (Zombie Land Saga) ana renklendirmeden sorumlu ve Mutsumi Takemiya (Dororo, Azur Lane) da düzenleme yapıyor.

Anime, 29 Nisan'da tüm dünyada eş zamanlı olarak Netflix'te yayınlanacak.

Netflix hikayeyi şöyle anlatıyor:

Mekanizmalar ve sihirle dolu, savaştan zarar görmüş feodal Japonya'da, hiç tanınmamış en büyük roninlerden biri olan Yasuke, şiddet dolu geçmişinden uzaklaşıp barışçıl bir yaşam sürdürebilmek için kendi mücadelesini verir. Ancak bir köy, savaşan Daimyolar arasındaki toplumsal kargaşanın merkezi haline geldiğinde Yasuke kılıcını alıp karanlık güçlerin ve kana susamış savaş ağalarının hedefi olan gizemli bir çocuğu taşımak zorunda kalır. Efsanevi Oda Nobunaga'ya hizmet eden ilk Afrikalı samuray Yasuke'nin hikayesi artık tüm dünyaya duyurulmalıdır!

Hikayenin kahramanı, 16. yüzyıl Japonya'sında Oda Nobunaga'nın emrindeki hizmetkarlardan Afrika kökenli tarihi bir figür olan samuray Yasuke'ye dayanıyor.

LeSean Thomas (Children of Ether, Cannon Busters, The Boondocks) Yasuke'nin yaratıcısı, yönetmeni ve baş yapımcısı ve Flying Lotus müziği besteliyor ve sorumlu yapımcı olarak ekipteki yerini alıyor. Takeshi Koike (Redline) karakterleri tasarlarken Lakeith Stanfield (Atlanta, Sorry to Bother You) Yasuke'yi seslendiriyor. Animasyonu da son zamanların daha da paryalan yıldız stüdyosu MAPPA (Yuri !!! on Ice, Kakegurui) yapıyor.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları