Wotaku ni Koi wa Muzukashii Live-Action Geliyor
Baskıda 9 milyon kopyayı aşan, otakuların komik ve zorlu aşk hayatlarını konu alan manganın, Yuichi Fukuda (Gintama live-action serisi) yönetmenliğinde live-action uyarlaması 7 Şubat 2020'de Japonya'da vizyona giriyor.

           Wotaku ni Koi wa Muzukashii ile ilgili görsel sonucu


Fujita'nın romantik komedi manga serisi Wotaku ni Koi wa Muzukashii / Wotakoi: Love is Hard for Otaku'nun, yıl sonu satış rakamları açıklandı.  Japonya'da dokuz milyon kopyayı aşan manganın satışlarını, Ichijinsha bir twit ile kutladı. 

İki derin otaku Narumi Momose (manga sever ve fujyoshi) ve Hirotaka Nifuji (oyun sever) arasındaki aşkı ve otakuların komik ve zorlu aşk hayatlarını konu alan manga, ilk olarak 2014 yılında sanatçılar için en büyük Japon çevrimiçi topluluğu olan Pixiv'te yayınlanmıştı. Kasım 2015'ten bu yana Pixiv ve Ichijinsha'nın ortak  web comic sitesi POOl'da seri haline gelen manganın sekizinci tankōbon cildi, 13 Aralık 2019'da piyasaya sürüldü.

Nisan-Haziran 2018 tarihleri ​​arasında, stüdyo A-1 Pictures tarafından  11 bölümlü TV animesine uyarlanmıştı.  2020 yılında live-action uyarlaması ile karşımıza çıkan Wotaku ni Koi wa Muzukashii, Yuichi Fukuda (Gintama live-action serisi) yönetmenliğinde, 7 Şubat 2020' de Japonya'da vizyona girecek.

Otaku dünyasını yakından tanıyan anime izleyicilerinin kendinden çok şey bulacağı bu tatlı ve eğlenceli animeyi izlemek istersiniz diye izleme linkini de buraya bırakalım.

Ichijinsha'nın manga satışlarını kutladığı tweet.

https://twitter.com/ichijinsha_info/status/1211942964064219136

Wotaku ni Koi wa Muzukashii live-action fragmanı

          


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları