Vinland Saga Animesine 2. Sezon Geliyor
Yönetmen Shūhei Yabuta ve karakter tasarımcısı Takahiko Abiru ikinci sezonda da görev alıyor.

Makoto Yukimura'nın aynı isimli orijinal mangasından uyarlanan Vinland Saga animesine yeni bir sezon geleceği duyuruldu. Resmi web sitesi ikinci sezon posteri ile birlikte mangakanın çok özel çizimlerini paylaştı. Yönetmen Shūhei Yabuta ve karakter tasarımcısı Takahiko Abiru'nun ikinci sezon için geri döndüğü de gelen bilgiler arasında.








Yukimura, mangayı 2005 yılında Kodansha'nın Weekly Shounen Dergisi'nde yayınlamaya başladı ancak Kodansha seriyi o yıl Afternoon'a devretti. 2019'da dördüncü ve son arkına giriş yapan manga, aynı yıl 24 bölümle animeye uyarlandı. Manganın dünya çapında 5.5 milyonun üzerinde kopyası bulunuyor.


Manganın konusu ise şöyle: Sıcak  ve bolluğun ülkesi, efsanevi Vinland hikayeleriyle büyüyen genç Thorfinn, İzlanda'nın soğuk iklimini geride bırakıp büyük bilinmeyene doğru yola çıkmayı hayal etmektedir. Vikinglerin en büyük savaşçılarından biri olan babası öldürüldüğünde; acımasız Viking Askalaad'ın ellerinde şiddet ve gaddarlık dolu bir hayata mecbur bırakılır. Çocukluğunu savaş alanlarında geçirirken, öldürülen babasının intikamını alabilmek uğruna hiç durmadan gelişmektedir.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları