UVERworld, miwa "My Hero Academia" 3. Sezonunun Tema Şarkılarını Seslendirecek
Çok beklenen yeni mevsimin 7 Nisan'da prömiyeri planlanıyor.

Kohei Horikoshi'nin aksiyon shonen manga'nın TV anime uyarlaması için resmi Japon web sitesi ve Twitter hesabı, Boku no Hero Academia / My Hero Academia  animesinin yaklaşan 3. sezon için  OP tema şarkısının altı üyeli UVERworld grubu tarafından ve ED tema şarkısının şarkıcı miwa tarafından performe edileceğini açıkladı.UVERworld grubu ve miwa, ilk kez bir anime için şarkı söyleyecek.

UVERworld vokalisti TAKUYA: "Shonen Jump'da sloganı arkadaşlık, çaba ve zafer olan "My Hero Academia" ya katılmaktan çok mutluyum.Kahramanımız  çabalarla daha güçlü oluyor ve arkadaşlarıyla birlikte güçlü düşmanlara meydan okuyor. Müziğimizi  silah olarak kullanarak,  'My Hero Academia' hayranlarının zevk alacağı bir şarkı sunmak istiyoruz."

miwa: "Bu fırsatı bana verdikleri için gerçekten teşekkür ederim!" My Hero Academia"yı izlerken arkadaşlarla bir araya gelmek için güzel bir yer olduğunu düşünmüştüm.Bunu düşünerek bir tema şarkısı hazırladım."

Bones stüdyosunun yapımını üstlendiği ilk sezon Nisan'dan Haziran 2016'ya kadar 13 bölüm, ardından ikinci sezon Mart'dan Eylül 2017'ye kadar 25 bölüm yayınladı. Yönetmen Kenji Nagasaki ve karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi dahil olmak üzere tüm ana personellerin geri dönüşü onaylandı. Üçüncü sezonun Japonya'da 7 Nisan'da galası olması ve daha sonra  yeni filmi My Hero Academia The Movie'nin 2018 yazında çıkması planlanıyor.

Ana Görsel

Ana Görsel

1.PV

Kaynak:http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/25-1/uverworld-miwa-set-to-perform-my-hero-academia-3rd-season-theme-songs

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları