Türk Bir Mangakanın Doğuşu: Cho
Türk mangaka Cho-san ve eseri My Name is Jun ile henüz tanışmadıysanız buyurun buraya!

Bildiğiniz üzere manga ve anime sektörünün ana vatanı Japonya'dır. Ama bazı azimli vatandaşlarımız Türkiye'de anime ve mangaların daha saygın bir popülariteye sahip olması için kendi imkanları çerçevesinde çalışmalar sürdürmekte. Bu değerli isimlerden biri de Cho. Yaklaşık 8 ay önce okurlarıyla buluşan My Name is Jun'un 5. bölümünü yayımladı. Evet şimdi diyeceksiniz ki bölümler çok geç geliyor ama eminim ki Cho bu konuda mantıklı bir sebep sunacaktır. Şimdi Cho'yu ve eseri My Name is Jun'u daha yakından tanıyalım.

Türler: Yayınlandığı site olan Manga tr online manga okuma platformunda yazana göre mangamızın konusu komedi, büyü, yaşamdan kesitler olarak etiketlenmiş.

Konu: Hikaye Jun isimli maskeli bir ruhun nane yiyerek Dünya'ya sürülmesi ile başlıyor. Talihsiz bir ruh olduğunu düşünen Jun, ruhlar aleminden  geriye kalan tek hatırası olan maskesinin kopması ve elinde kalması ile adeta yıkılıyor. Tam bir ümitsizlik çukuruna düşmüşken maskesinden çıkan koruyucu ruhu Gaku, Jun'un Dünya'da geçirdiği vakit boyunca onun yanında oluyor. Hikayenin konusu oldukça ponçik, çizimler ve efektler de oldukça güzel. Bölümler geç yayınlansa da şahsen ben her bir bölümü büyük bir merakla okuyorum ve yeni bölüm için günleri sayıyorum diyebilirim. Cho umarın işlerin çok iyi gider ve azimle çizmeye devam edersin!!

Şimdi mangakamızın instagram hesabında yayınladığı çizimlerine bir göz atalım:

Anlaşılan Cho bu Japon festivallerini çok seviyor. Yani kim sevmez ki...

Kawai resimler çizmekte üstüne yok.

Son Söz

Manga tr online manga okuma platformunda bulunan bu webmanga'ya rahatça ulaşabilmeniz için link bırakıyorum. Ayrıca manganın instagram my_name_is_jun.official'ı da buraya linkliyorum. 

Memleketimizden çıkan başka çalışmaları paylaşana denk kendinize iyi bakın.

Merhaba!!! Ben nyan nyan Neko-chan~ Anime izlemeyi severim ehehe... Ayrıca Türklerin ürünlerini(Türk manga vb.) keşfedip sizinle paylaşmayı hedefliyorum. Normalin de normali sıradan bir hayatım var. Eğer ben bir anime karakteri olsam kesin yan karakter olurdum T_T Her neyse !!! TANIŞTIĞIMIZA SEVİNDİM

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları