Vampir Bir Kozmonotun Hikayesi, Tsuki to Laika to Nosferatu Romanları Anime Oluyor
Megumi Hayashibara, Kouki Uchiyama fantastik uzay yarışı konulu animenin yıldızı olarak karşımıza çıkıyor.

Shogakukan, Keisuke Makino ve Karei'nin Tsuki to Laika to Nosferatu (The Moon, Laika, and Nosferatu) hafif roman serisinin bu yıl başlayacak bir TV animesine ilham olacağını duyurdu.

Orijinal romanların hikayesi uzun bir savaştan 10 yıl sonra, dünyayı iki süper güce ayıran kurgusal bir dünyada geçer: Doğuda Zirnitra Cumhuriyetleri Birliği ve batıda Arnak Birleşik Krallığı. Bu süper güçler hırslarını artık uzay yarışında gösterir. 1960 yılında, Birlik'in Başbakanı Gergiev, son sınıra insanlı görevler başlatmak için tasarlanan Project Mechtat'ı (Dream) duyurur. Bu amaca hizmet etmek için Birlik, izole edilmiş Laika 44 şehrini kurar. Bu şehirde yaşananlar tam bir gizlilik içinde gerçekleşir; kozmonot adayları bu insanlı görev için birbirleriyle rekabet halindedir ve bilim insanları da bunu gerçekleştirmek için teknoloji geliştirmektedir.

Tüm bu olanların arasında hikayenin odak noktasında yedek bir astronot adayı olan Lev Leps ve onun yeni arkadaşı vampir Irina Ruminescu'ya yer alır. Nosferatu Operasyonu'nun bir parçası olarak Project Mechtat, Irina'yı uzayda bekleyen çeşitli koşullar için bir test konusu haline getirirler ve nihayetinde insanlı bir görevin parçası olarak kullanırlar ve Lev de, Irina'nın kozmonot eğitimine nezaret eder. Her ikisi de kendi haklı gerekçeleriyle uzaya gitmeyi hayal eder.

Oyuncular şöyle:

Megumi Hayashibara, Irina Ruminescu olarak

Kouki Uchiyama, Lev Leps olarak 

Satoshi Hino, Mikhail Yashin olarak

Mikako Komatsu Roza Plevitskaya olarak

Hina Kino, Anya Simonyan olarak karşımıza çıkacak.

Akitoshi Yokoyama (Cutie Honey Universe, Photo Kano) animeyi Arvo Animation'da yönetiyor. Orijinal roman yaratıcısı Keisuke Makino, animenin bölüm senaryolarından sorumlu. Hiromi Kato (I'm Gonna Be An Angel, Kobato., Hakkenden: Eight Dog of the East) karakterleri tasarlıyor. Yūji Kaneko da sanat yönetmeni.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları