Tokyo Revengers Animesi Ön İzleme Olarak Kanlı Cadılar Bayramı Hikayesini Gösteriyor
Yeni hikaye Temmuz'da Nakimushi'nin kapanış şarkısı 'Tokyo Wonder' ile başlıyor

Editör Notu: Lütfen alttaki sembolün manji olduğunu, Japonya da dahil bir sürü kültür ve dinde önemli bir sembol olduğunun farkına varın. Bu kullanımının Nazizm sembolüyle bir alakası yoktur.

Ken Wakui'nin mangası olan ve televizyon animesine uyarlanan Tokyo Revengers serisi üçüncü tanıtım videosunu yayınladı ve cumartesi günü yayınlanacak sıradaki kapanış şarkısına dair bilgi verdi. Video Temmuz'da başlayacak olan Kanlı Cadılar Bayramı hikayesinin ön izlemesini içeriyor.

TVアニメ『東京リベンジャーズ』アニメ第3弾PV

https://www.youtube.com/watch?v=obFiWF6pHbk

Image

Nakumishi grubunun yaptığı yeni kapanış şarkısı 13. bölümde, yani 3 Temmuz'da gösterilecek. Şarkı aynı zamanda dijital müzik platformlarında yerini 2 Temmuz'da alacak.

Kodansha Comics mangayı dijital ortamda İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi şu şekilde açıklıyor:

Haberleri izleyen Takemichi Hanagaki, ortaokul zamanı birlikte olduğu kız arkadaşı Hinata Tachibana'nın öldüğünü öğrenir. Sahip olduğu tek kız arkadaşı kötü bir grup olan Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürülmüştür. Takemichi dar duvarları olan berbat bir apartmanda yaşamaktadır ve kendinden altı yaş küçük patronu ona aptal gibi davranmaktadır. Ve buna ek olarak da bakirin tekidir. Dibe vurmuş yaşamının zirvesindeyken bir anda kendisini 12 yıl önceye, ortaokul zamanlarına dönmüş olarak bulur. Hinata'yı kurtarmak ve kaçarak yaşadığı hayatını değiştirmek için Takemichi, Tokyo'nun en kötü suçlular grubunda zirveyi hedeflemesi gerekmektedir.

Koichi Hatsumi (Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the KingBlue Exorcist: Kyoto SagaDeadman Wonderland, Gangsta) LIDEN FILMS'de animenin yönetmenliğini üstlenmektedir ve Yasuyuki Muto (Basilisk, Deadman WonderlandSengoku Basara - Samurai Kings) ise de serinin senaryosundan sorumludur. Kenichi Ohnuki (Golden KamuyGundam Build Fighters) ve Keiko Ōta (Ace AttorneyHyakko) karakterleri dizayn etmektedir. Satoki Iida ses yönetmenidir ve Hiroaki Tsutsumi (Children of the WhalesDr. StoneJujutsu Kaisen) ise müziklerin bestecisidir.

Wakui mangayı 2017'nin Mart ayında Kodansha'nın Haftalık Şōnen Dergisi'nde yayınladı ve Kodansha Nisan 16 itibariyle serinin 20. cildini İngilizce olarak yayınladı. Seri 2 Temmuz'da final hikayesine giriş yaptı. Warner Bros. Japonya serinin 2020 Ekim'de gösterime girmesi planlanan canlı çekim filmini yaptı fakat bu tarih 9 Temmuz'a ertelendi. Tsutomu Hanabusa (canlı çekim KakeguruiMiseinen dakedo Kodomo ja Nai) filmin yönetmenliğini üstlenmekte. Filmin yapımına bir önceki kış zamanında başlandı fakat ekibin sağlık sorunlarına öncelik tanıyarak Nisan 2020'ye kadar durduruldu. 

Wakui aynı zamanda Kodansha'nın Genç Dergisi'nde 2005'ten 2013'e kadar devam edip 38 cilt süren Shinjuku Swan mangasının serisini yaptı. Mangadan esinlenilerek 2007'de yayınlanan 6 bölümlük bir canlı çekim televizyon dizisi ve 2015 ile 2016 yıllarında yapılan iki canlı çekim filmi yapıldı.


Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları