Tokyo Babylon Mangası 2021'de TV Anime Oluyor
Pazartesi günü, King Amusement Creative resmi YouTube kanalı üzerinden, CLAMP'ın Tokyo Babylon adlı mangasının önümüzdeki sene Tokyo Babylon 2021 adlı bir TV animeye uyarlanacağını duyurdu.
https://www.youtube.com/watch?v=NojVXNtMJkE

Tokyopop ve Dark Horse Comics mangayı İngilizce olarak yayımlamış ve Dark Horse Comics hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Yıllardan 1991, para ve zarafetin sokaklarda kol gezdiği, Japonya'nın balon ekonomisinin son günleri. Tıpkı altlarındaki karanlık gibi, sadece onmyoji sanatlarının - Japonya'nın efsanevi okültizmeleri - mücadele edebileceği, büyümekte olan kötü ruhlar. En güçlü iki onmyoji, beklenmedik kılıklara sahip yakışıklı genç bir veteriner olan Seishiro ve eski Sumeragi klanının genç varisi Subaru'dur.


CLAMP 1990'dan 1993'e kadar manga serisini Shinshokan'ın South ve Monthly Wings dergileri üzerinden serileştirmeye başladı. Shinshokan, 7 normal derlenmiş cilt bastı ve sonrasında 5 cildi daha küçük bunkō kağıdı boyutlarında bastı. Kadokawa, 3 ciltlik bir hatıra baskısı yayımladı. Tokyopop, 7 normal cildi İngilizce olarak yayımladı ve sonrasında Dark Horse Comics mangayı 2 geniş kapsamlı cilt olarak yayımladı.

Manga, daha öncesinde ilki 1992'de ve ikincisi 1994'de yayınlanmış olan OVA bölümlerine uyarlandı . Ayrıca iki live-action müzik videosuna, 1992'de bir animasyon müzik videosuna ve 1993'de live-action filmine uyarlandı. Ana karakter Subaru Sumeragi, CLAMP'ın X adlı mangasında ve anime uyarlamasında yer alacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları