Tochigi TV'nin Marroni Yell Idol Grubu kısa bir anime yapıyor
Hiro Shimono, yanında yıldızlar: Iori Nomizu, Mami Shitara, Motoko Kobayashi.

Web sitesi, projeye katılan ses aktörleri de dahil olmak üzere grubun tarihçesini yeniden başlatarak bir tanıtım videosu yayınlamaya başladı.

Tochigi TV'nin anime programlamasının resmi web sitesi, orijinal idol grubu Marronni Yell'e dayanan kısa bir anime duyurdu  Anime'nin adı "Sakura no Chikai ~ Marronni  Yell Higashi no Asuka Shimotsuke-shi o Yell!".

Animedeki oyuncular:

  • Iori Nomizu --> Nonoka (Kırmızı)
  • Mami Shitara --> Manami (Sarı)
  • Motoko Kobayashi --> Ruri (Yeşil)
  • Hiro Shimono --> Shimotsuke no Komaro

                                    Image

Hikaye, Shimotsuke Şehri'nde geçecek ve tarihi bir kahraman olan Shimono'nun karakteri hikayenin merkezinde yer alacak.  Fictional idol gurup; çilek, narenciye ve gyoza çörekleri de dahil olmak üzere lokal spesiyellerle birlikte Tochigi Eyaleti'ni kutlayacaklar. Gurup, Sayaka Itsuki karakter tasarımları ile 2013 yılında kuruldu. 

Itsuki, Marronni ☆ Yell adında bir web mangası çizdi ve manga, Itsuki'nin diğer mangası Susume'nin 3.cildi ile aynı gün (Çarşamba) derlenmiş olarak satış raflarında yerini aldı. nun üçüncü cildi ile aynı gün Çarşamba günü derlenmiş bir cilçıkışı aldı (sağ resimde)! Tochigi-bu (Advance! Tochigi Kulübü). İkinci manga, Tochigi Eyaleti hakkında da, Kadokawa'nın Comic Clear web sitesinde yayınlanıyor. Marronni ☆ Yell de orijinal şarkı yapmış ve sesli bir çizgi romanda canlandırılmıştır. Marronnier  Yell' de orijinal şarkı yapmış ve sesli bir çizgi romanda canlandırılmıştır.

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları