The World Ends With You Animesi Nisan 2021'de Prömiyer Yapacak
Tanıtım videosunda, Ali'nin seslendirdiği açılış tema şarkısı duyuluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=XY5ybJ7OEA4&feature=emb_title

The World Ends with You the Animation (Subarashiki Kono Sekai The Animation), Square Enix'in The World Ends with You (Subarashiki Kono Sekai) aksiyon rol yapma oyununun anime uyarlamasının resmi web sitesi, ikinci tanıtım videosunu yayımladı ve prömiyerin Nisan 2021'de olacağını açıkladı. Videoda Ali grubu tarafından seslendirilen "TEENAGE CITY RIOT" adlı açılış tema şarkısı duyuluyor.

Image

Anime, MBS, TBS ve ülke çapındaki 26 diğer kanalda Super Animeism program bloğunda yayımlanacak.

Yeni oyuncu kadrosu:

Neku rolünde Kouki Uchiyama
Shiki rolünde Anna Hachimine
Beat rolünde Subaru Kimura
Rhyme rolünde Ayana Taketatsu
Joshua rolünde Ryohei Kimura
Sanae Hanekoma rolünde Kenjiro Tsuda
Uzuki Yashiro rolünde Satomi Arai
Koki Kariya rolünde Anri Katsu
Yodai Higashizawa rolünde Kenji Takahashi
Sho Minamimoto rolünde Takayuki Fujimoto
Mitsuki Konishi rolünde Hitomi Nabatame
Megumi Kitaniji rolünde Hiroshi Shirokuma

Oyunun müziklerini besteleyen Takeharu Ishimoto, animede de görev alıyor. Bu kez, müziklerin oyun için değil, bir anime için olacağı gerçeğini göz önünde bulundurarak çalıştığını söyledi.

Kazuya Ichikawa (Monster Strike the Animation, Clean Freak! Aoyama kun, Tantei Team KZ Jiken Note) animeyi yönetiyor. Midori Gotou at Sanzigen'den Midori Gotou senaristliği üstleniyor. Tetsuya Nomura ve Gen Kobayashi karakter tasarımlarını yapacaklar. DOMERICA (Flying Witch Petit) ve Shinei Animation (Mysterious Joker, Doraemon) animeyi yapacak olan stüdyolar.

Image

Ichikawa oyun senaryosundan bazı kısımların kaldığını, ama genel senaryonun oyundan farklı bir yol alacağını söylemişti. Ayrıca, animede, oyundaki gibi Shibuya'nın 2007'deki değil, şimdiki halinin olacağını da söylemişti. Oyundaki kapaklı cep telefonlarının yerine de akıllı telefonlar olacak.

Nintendo'nun web sitesi oyunu şöyle anlatıyor:

Görevi Tamamla... ya da Erasure ile yüzleş. Neku bir kavşağın ortasında bilincini kazanınca anılarını kaybettiği beyninde olan tek şey budur. Şimdi o ve ortağı, sıkışıp kaldıkları Tokyo'nun şehirsel labirentinde, ölüm kalım oyununda hayatta kalmak için savaşmalılar...

Tokyo'nun kaosunda, Reapers' Game oyuncuları günlük görevleri tamamlamalı ya da Erasure ile yüzleşmelidir. Neku ilişkiler konusunda hevesli olmayabilir, ama hayatı söz konusu olduğu için, bir partnerle birlikte çalışmayı öğrenmesi gerekecek—ve zaman çok kısıtlı: sadece yedi günleri var.

Image

Jupiter ve Square Enix, 2007'de Japonya'da ve 2008'de Batı'da Nintendo DS'e çıkan orijinal The World Ends with You oyununu geliştirdi. 2012'de iOS cihazları için h.a.n.d tarafından yapılan The World Ends With You -Solo Remix- telefon oyunu, 2014'de de Android telefonlar için çıktı. The World Ends With You -Final Remix- oyunu Eylül 2018'de Japonya'da Nintendo Switch'e çıktı ve Ekim 2018'de Batı'da piyasaya sürüldü.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları