The Promised Neverland Mangasının One Shot Bölümü Çıkacak
One shot bölümü 5 Ekim'de çıkacak.

Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 43. sayısında, Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun 5 Ekim'de derginin 44. sayısında The Promised Neverland mangasının özel bir one shot bölümünün çıkacağını açıklandı. 1 renkli sayfanın olacağı 16 sayfalık one shot Minerva's Code'a odaklanacak. Shueisha, yeni one shotun kışta Tokyo'da bir sergide çıkacak yeni bölümle aynı olup olmadığını doğrulamadı.

Shirai ve Demizu, Ağustos 2016'da Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde The Promised Neverland mangasını başlattı ve 15 Haziran'da bitirdiler. Viz Media mangayı Kuzey Amerika'da dijital ve basılı olarak yayımlıyor. Ayrıca, MANGA Plus mangayı ingilizce dijital olarak yayımladı.

Ocak 2019'da manganın anime uyarlaması prömiyer yaptı. Animenin ikinci sezonu Ekim ayında prömiyer yapacaktı fakat koronavirüs nedeniyle Ocak 2021'e ertelendi.

Manganın live action filmi uyarlaması 18 Aralık'da çıkacak. Ayrıca, manganın bir İngilizce live-action uyarlamasının da hazırlandığı söylendi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları