The King of Fighters Çin Yapımı CG Filmi Dünya Çapında 2022'de Yayınlanıyor
The King of Fighters serisi hakkında genel bir açıklama.

SNK çarşamba günü The King of Fighters serisinin CG yapımı The King of Fighters: Awaken filminin dünya çapında 2022 yılında yayınlanacağını açıkladı. Yapım şirketi iDragons Creative Studio, dağıtım şirketi Joc Pictures, özel efekt ve animasyon stüdyosu Original Force, filmin lisansı ve üretimi için SNK ile sözleşmeleri imzaladı.

Filmin bundan önce yayımlanan fragmanından aldığımız ipuçlarına göre, film; Dört İlahi Kral'ın (onlardan birisi Goenitz) efendileri Orochi'yi diriltmeye ve onu serbest bırakmaya çalışmalarını konu alıyor. Hikaye The King of Fighters '95'ten The King of Fighters '97 ye kadar olan kısımı içeriyor.

Image

The iDragons animasyon şirketi daha önce 2018'de The King of Fighters: Destiny CG animasyon serisinin bir film finaline varabilecek 24 bölümlük iki sezon daha alacağını duyurmuştu. Filmin daha önce duyurulan projeyle aynı proje olup olmadığı şu anda bilinmiyor. 2018'deki duyuru sırasında iDragons, yeni projelerinin hikayeyi The King of Fighters '97's 'Orochi arc'a taşıyacağını belirtmişti.

SNK animasyon uyarlamasını 2016'da açıkladığında, aynı zamanda bir live action yapımını da duyurmuşlardı. Animasyon serisi ilk olarak 2016'nın ilk çeyreği için planlanmıştı. The King of Fighters: Destiny daha sonra 2017'de Steamde'de çıkış yaptı ve 24 bölümden oluşuyordu. Yapım aynı zamanda Production I.G firmasına ilham olarak dört bölümlük bir internet animasyonun ortaya çıkmasını sağladı, Production I.G'nin 2005 ve 2006 yıllarında çıkardıkları animasyonun adı The King of Fighters: Another Day'di.

Yapım aynı zamanda Kyōtarō Azuma'ya yeni bir manga serisi için ilham oldu: The King of Fighters: A New Beginning.

Manga, ilk olarak Ocak 2018'de Kodansha'nın Magazine Pocket uygulamasında piyasaya sürüldü ve 2020 Eylül'de sona eriyor. Seven Seas Entertainment mangayı İngilizce olarak yayımlıyor.

SNK serinin şu anki son bölümü olan The King of Fighters XIV'ü Ağustos 2016'da PlayStation 4 için piyasaya sürdü. SNK sonrasında oyunu PC'de Steam Üzerinden Haziran 2017'de satışa sundu. SNK şu anda The King of Fighters XV oyunu geliştiriyor.


Kaynak: ANN

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları