"Steins; Gate 0" TV Animesinin OP / ED Tema Şarkıcıları Belli Oldu
2011 yapımı bilim kurgu animesinin devamı Japonya'da 2018 yılının Nisan ayında yayınlanacak.

2011 bilim kurgu / gerilim TV animesi STEINS; GATE'nin devamı niteliğindeki animenin açılış ve bitiş tema şarkıcıları açıklandı. "Fatima" başlıklı açılış teması Kanako Itō tarafından gerçekleştirilecek. İsmi henüz belli olmayan bitiş tema şarkısı Zwei tarafından gerçekleştirilecek.

Steins; Gate 0, Kenichi Kawamura tarafından yönetiliyor ve White Fox'un animasyon özelliklerini taşıyor. Anime 2018 yılının Nisan ayında Japonya'da yayınlamaya başlayacak. Animenin konusu Kuzey Amerika'da şöyle anlatılıyor:

Steins; Gate, geçmişe kısa mesajlar gönderebilen seçme bir grubun hikayesini takip ediyor. Ancak, deney süreci boyunca, kendi zaman yolculuğu  araştırmasını yapmış olan SERN adlı bir organizasyon onları izliyordur. Şimdi yakalanmamaya gayret etmeliler,iş kedi fare oyununa dönüyor ve dahası, hayatta kalmaya çalışmalılar.

Kaynak:http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/13/op-ed-theme-song-performers-revealed-for-steinsgate-0-tv-anime

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları