Sorcerous Stabber Orphen Animesinin 2. Sezonu Çok Yakında
2020 Ocak ayında çıkan serinin devam sezonu 2021 Ocak ayında ekranlara geliyor.

Yoshinobu Aktia'nın elinden yeni çıkmış bir seri olan Sorcerous Stabber Orphen'ın ikinci sezonu Majutsushi Orphen Haguretabi Kimluck-hen'in (Sorcerous Stabber Orphen: Battle of Kimluck) tanıtım videosu yayınlandı. Videoya göre yeni sezon 2021 Ocak ayında çıkacak.

Resmi site aynı zamanda seslendirme kadrosuna Akari Kitō'yu da eklendiklerini belirtti, ancak hangi karakteri seslendireceği hala bilinmiyordu ki; 20 Ağustos'ta yapılan duyuruya göre Mädchen Amick isimli bir kılıç ustasını seslendireceği açıklandı; kendisi bir hırsız çetesinin üyesi. 

Image

Bununla birlikte site tanıtım videosunun bir görselini paylaştı.

Image

Serinin ilk sezonu 7 ocak tarihinde AT-X kanalında Japonya'da prömiyerini yaptı ve Mart ayında 13. bölümünde finalini yaptı. Sorcerous Stabber Orphen aynı zamanda Funimation tarafından ingilizce alt yazılı ve dublajlı bir biçimde yayınladı.

Takayuki Hamana, Studio DEEN birlikteliği ile ilk sezonun yönetmenlik görevini üstlendi, senaryo ise Reiko Yoshida tarafından hazırlandı. Takahiko Yoshida da karakter tasarımlarından sorumlu isim. Tasarımlar, Yuuya Kusaka'nın çizimleri baz alınarak yapıldı.

J-Novel Club serinin romanlarını dijital ortama da taşıdı. 

Akita serinin Ranobe (Light Novel) versiyonuna 1994 yılında Yuuya Kusaka'nın çizimleri ile birlikte başlamıştı, yeni anime de serinin 25. yıldönümünü anacak. Akita bununla birlikte 25 Aralıkta seriye yeni cilt çıkaracağını açıkladı. Akita dört yıldır seri için yeni bir cilt çıkarmıyordu.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları