Skate-Leading Stars Animesi 10 Ocak'ta Prömiyer Yapacak
Goro Taniguchi orijinal animeyi J.C. Staff'da yönetiyor.

J.C. Staff'ın orijinal TV animesi Skate-Leading Stars'ın resmi web sitesinde anime için bir reklam videosu yayımlandı. Videoda, Takao Sakuma tarafından seslerinden açılış tema şarkısı "Chase the core" duyuluyor. Aynı zamanda, animenin 10 Ocak'ta Tokyo MX'de, 12 Ocak'ta ise BS11 ve MBS'de prömiyeri yapacağı duyuruluyor.

Anime Temmuz ayında prömiyer yapacaktı, fakat koronavirüs hastalığı nedeniyle ertelenmişti.

Animenin resmi web sitesi hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

"Bana karşı asla kazanamazsın."

Rakibi Reo Shinozaki'den duyduğu bu sözlerin ardından, artistik patenci Kensei Maeshima kariyerini noktalar. Birkaç yılın ardından artık bir liseli olan Maeshima, fiziksel yeteneğini, aynı şeyi asla bir daha tekrarlamama şartıyla diğer kulüpler adına birçok aktivitede kullanmaktadır. Bir gün, Shinozaki'nin bireysel patenden "skate-leading"e geçiş yaptığını duyurduğu basın toplantısını görür. Sonrasında, Maeshima'nın bireysel paten kariyerini bilen Hayato Sasugai adlı birisiyle tanışır. "Sana ihtiyacım var" sözlerinden sonra Sasugai, Maeshima'yı skate-leading ya da diğer bir deyişle rekabet dolu ekip bazlı paten dünyasına davet eder.

Image
Animenin yıldızları:

  • Kensei Maeshima rolünde Yūma Uchida
    Hayato Sasugai rolünde Makoto Furukawa
    Tomoyuki Kubota rolünde Gen Sato
    Izumi Himekawa rolünde Yuichiro Umehara
     Akimitsu Mochizuki rolünde Reo Tsuchida
    Sōta Jōnouchi rolünde Shōya Chiba
    Jōtarō Terauchi rolünde Satoshi Hino
    Itsuki Kiriyama rolünde Tomoaki Maeno
    Yukimitsu Mochizuki rolünde Natsuki Hanae
    Reo Shinozaki rolünde Hiroshi Kamiya
    Toranosuke Kurayoshi rolünde Kaito Takeda
    Taiga Himuro rolünde Yūki Ono
    Noa Kuonji rolünde Sōma Saitō
    Hajime Ishikawa rolünde Hirofumi Nojima
    Susumu Ishikawa rolünde Kenji Nojima

Goro Taniguchi (Planetes, Code Geass, Maria the Virgin Witch) J.C. Staff'da animeyi yönetiyor. Yana Toboso (Black Butler) karakter tasarımcısı olarak görev yapıyor. Toshinori Fukushima (Tamayomi) yönetmen. Noboru Kimura (Gundam Build Divers, Amagami SS+) senaryoyu yazıp denetliyor. Yoko Ito (Amanchu!) karakterleri tasarlıyor ve baş animasyon yönetmeni. Bugs Under Groove dans şirketinden TETSU performans yönetmeni ve eski artistik patenci Hirokazu Kobayashi (Prince Ice World) ile birlikte koreografiden sorumlu. Ryō Takahashi ise müzikleri besteliyor.

Shugo Nakamura kapanış tema şarkısı "Jump"ı performe ediyor.

Anime, Chiaki Nagaoka (Hakata Tonkotsu Ramens Dai 2-Maku) ve Sumika Sumio tarafından yapılan bir manga uyarlamasına ilham oldu.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları