Shouta Aoi "Devils' Line" İçin, OP Tema Şarkısı Performe Edecek
Ryo Hanada'nın fantastik mangasının anime uyarlaması, Nisan 2018'de Japonya'da yayınlanmaya başlayacak.

Seslendirme sanatçısı/şarkıcı Shouta Aoi, yarı insan, yarı vampir sevgilisi ile romantizm yaşayan bir üniversite öğrencisini konu olan ve Ryo Hanada'nın fantazi mangasına dayanan,  TV anime Devils' Line için açılış temasını performe edecek.

Açılış teması "Eclipse" başlıklı olup, sözleri Elements Garden ve Noriyasu Agematsu tarafından yazılırken, düzenlemesini Hitoshi Fujima üstleniyor. Şarkı, 9 Mayıs 2018'de Japonya'da Aoi'nin 9. single olarak piyasaya çıkacak.

Orijinal Devils' Line mangası, Kodansha'nın Morning Two seinen manga dergisinde seri haline getirildi.Hikaye  Vertical Inc.'de şöyle anlatılıyor:

"Üniversite öğrencisi olan Tsukasa, bir vampir saldırısından kurtarılır. Kurtarıcı Anzai, doğaüstü güçlerinden yararlanan yarı vampirdir ve Tokyo'daki vampirler konusunda uzmanlaşmış bir polis özel takım üyesi olarak yer almaktadır. Anzai, Tsukasa'yı korumaya devam ederken, ikisi arasında bir bağ oluşuyor - Anzai, insan kanını asla içmeyeceği kuralını test edeceğinden endişe duyuyor."

Devils' Line TV Animesi Yoshinobu Tokumoto ve Hideaki Nakano tarafından yönetiliyor ve Platinum Vision'un animasyon yapımını üstleniyor. Seri, 2018 Nisan'da Japonya'da yayınlanmaya başlayacak.



Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/23/shouta-aoi-performs-op-theme-for-devils-line-tv-anime

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları