Serial Experiments Lain Yazarından Yeni Proje Desupera'ya Dair Yeni Açıklama
Chiaki J. Konaka'ya göre, Desupera 18 yıldır geliştiriliyor.

Serial Experiments Lain, Texhnolyze ve Digimon Tamers gibi sevilen anime projelerinin ardındaki ünlü yazar Chiaki J. Konaka, Twitter hesabından Lain projesindeki ekibin Desupera isimli yeni anime ekibinde de yer aldığını ve yapımın çalışmalarına yeniden başlandığını duyurdu. Proje, 18 yıldır geliştiriliyor ve pandemi sebebiyle üretim ertelenmişti.

Image

Konaka, projenin şu anda% 80 oranında finanse edildiğini ve kemik kadronun pandemi hayatımıza girene kadar harıl harıl Desupera üzerinde çalıştığını belirtiliyor. Projenin %80'inin finanse edildiği gerçeği anime yapımın çok hızlı ekranlarda olacağı gerçeğine dayanmıyor. Konaka da bunun farkında olacak ki resmi duyuru tarihini 2022 içerisinde olabileceğini ekliyor. 

Desupera, Serial Experiments Lain ekibinin elinden çıkacaktı; serinin yaratıcısı Konaka'ydı, Yoshitoshi ABe karakterleri tasarlayacak ve Ryutaro Nakamura da yönetmen koltuğunda oturacaktı. Nakamura hastalanınca üretim askıya alındı ​​ve kendisini 2013'te pankreas kanserinden kaybettik. ABe, 2014'te projenin yeni bir yönetmenle devam edeceğini duyurmuştu. 

Desupera'nın hikayesi 1922'de, Taisho döneminin bitiminden hemen önce ve Büyük Kanto depreminden bir yıl önce geçiyor.

18 yıl boyunca geliştirilen bir yapımın bu kadar uzun bir sürede kuşkusuz başına talihsizlikler gelebilir ve insan bu kadar beklemişken Serial Experiments Lain kalitesinde bir yapımı arzu ediyor olabilir. 

kaynak: crunchyroll
"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları