Sayaka Ohara Aria the Crepuscolo Anime Filminin Tanıtım Videosunda Anlatıcı Rolünü Üstleniyor
Aria animesinin 15. yıl dönümüne özel filmi 5 Mart'ta gösterime giriyor.

 Aria animesinin 15. yıl dönümünü kutlayan yeni anime filmi projesi Aria the Crepuscolo'nun resmi internet sitesi, geçtiğimiz gün bir tanıtım videosu yayınladı. Alicia karakterini seslendiren Sayaka Ohara, hem gelecek filmden hem de orijinal Aria animesinden görüntülerin yer aldığı videoda anlatıcı rolünü üstleniyor.

 Filmin Mart ayındaki ilk dört hafta gösteriminde sinemaya gidenler, sekiz bardak altılığından birisine sahip olacak.

 Film, pazar günü Tokyo'daki Shinjuku Piccadilly, Aichi'deki Midland Square Cinema ve Osaka'daki Namba Parks Cinema'da oyuncuların sahnede izleyicileri selamladığı özel gösterime girdi.

 Anime 5 Mart'ta herkese açık bir şekilde gösterime girecek.

 Filmin açılış şarkısı "Felicità" ve kapanış şarkısı "echoes"u seslendirecek olan Kiyono Yasuno, ayrıca serinin orijinal yaratıcısı Kozue Amano'nun filme özel olarak tasarladığı Aletta isimli karaktere de can verecek. Aletta, Anya'nın çocukluk arkadaşı ve uzun süredir hayalini kurduğu işe sahip olan bir Sylph kuryesi. Ryou Hirohashi ve Ai Kayano, sırasıyla Alice Carroll ve Anya Dostoyevskaya rollerini yeniden canlandıracak. Rina Satou, Kozue Amano'nun Aria mangasından uyarlanmış önceki animelerde Athena Glory rolünü canlandırmış olan merhum Tomoko Kawakami'nin yerini alıp bu karaktere hayat verecek.

 Önceki tüm Aria animelerinin yönetmenliğini yapmış olan Junichi Sato baş yönetmen ve senaryo yazarı olarak geri dönerken, önceki Aria animelerinde bölüm yönetmeni olarak bulunmuş ve aynı zamanda da görsel senaryo taslaklarını yapmış olan Takahiro Natori, J.C. Staff çatısı altında yönetmen olarak dönüyor. Yoko Ito (Amanchu!, Skate-Leading Stars) ise karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev alacak. Müzikler için önceki Aria animelerinden Choro Club ve Takeshi Senoo dönerken, filmi Shochiku üretecek ve Shochiku ODS Jigyō-shitsu dağıtımcılığını üstlenecek.

 Right Stuf'a ait Nozomi Entertainment animenin ilk sezonunu DVD'de yayınladı ve 2005'te çıkmış olan Aria the Animation televizyon animesini şöyle tanımlıyor:

 Akari Mizunashi, 15 yaşındayken, eskiden yaşanılamaz olan ama insanlar tarafından yaşanılabilir bir yer haline getirilen, daha önce Mars olarak bilinen sular ile kaplı ışıl ışıl parlayan bir gezegen olan Aqua'ya gitmek için her şeyi geride bırakmıştır.

 Akari, her şeyden öte, bir Undine (Aqua'nın bir şehri olan Neo-Venezia'nın su kanallarında çalışan kadın bir gondolcu) olmak istemektedir. Şehrin kendisi, Manhome'un (eski adı ile Dünya) Venedik şehrinin sadık bir kopyasıdır. Turistlerin ve şehrin sakinlerinin Neo-Venezia'nın birçok harikasından en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için gondol üzerinden rehberli turlar sunan şirketler bulunmaktadır ve bunlardan birisi de Aria Şirketi'dir.

 Akari prestijli Aria Şirketi'nde eğitim görürken, hayalini gerçekleştirme yolunda onu bekleyen zorlukların üstesinden gelebilecek midir?

 Hal Film Maker stüdyosu 2005 yılında Aria the Animation'u çıkardı ve sonrasında da 2006'da Aria the Natural ve 2008'de Aria the Origination'ı çıkararak serinin ana hikayesini sonlandırdı. Bunların yanı sıra 2007'de Aria the Natural ve Origination'ın arasındaki zaman diliminde geçen Aria the OVA: Arietta'yı ve 2015'te de Origination'dan birkaç sene sonrasını anlatan bir OVA olan Aria the Avvenire'i hayata geçirdi. Aria serisindeki tüm yapımların yönetmenliğini Junichi Sato (Sailor Moon, Princess Tutu) üstlendi.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Aria 1. Sezon İzleme Linki

Aria 2. Sezon İzleme Linki

Aria the OVA: Arietta İzleme Linki

Aria 3. Sezon İzleme Linki

Aria the Avvenire İzleme Linki

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları