Saint Onii-san Live Action'ında Ken'ichi Matsuyama Jesus, Shōta Sometani Buddha Rolünde
Adaptasyon bu yıl yeni bir online stream serviste yayınlanacak.

Hikaru Nakamura'nın Saint Onii-san (Saint Young Men) isimli mangasından adapte edilecek live action için açılan resmi web sitesinde Ken'ichi Matsuyama'nın (live-action Death Note, Gantz) Jesus, Shōta Sometani'nin (live-action Parasyte, Bakuman) Buddha olacağı açıklandı. Ayrıca, bu adaptasyonun yeni açılan bir video stream servisinde bu yıl yayına gireceği de aktarılan bilgiler arasında. 

Image
soldaki Matsuyama, sağdaki Sometani

Image

Kodansha'nın Morning Two dergisi de bu adaptasyon haberini paylaşanlar arasında. Oyuncu Takayuki Yamada prodüksiyonu üstlenirken, Yūichi Fukuda (HK/Hentai Kamen, Super Salaryman Mr. Saenai) projeyi yönetecek ve senaryoyu yazacak.

Nakamura mangaya 2006 yılında Morning Two dergisinde başladı, Kodansha manganın 14 cildini geçtiğimiz Eylül'de yayımladı. Manga, Buddha ve Jesus'ın Tokyo'da bir göz odada yaşamlarını konu ediniyor.  Manga 2012 yapımlı 2 bölümlük OVA'ya ve 2013 yapımlı bir anime filme ilham da vermiş durumda. Manganın 8. ve 9. bölümleri 2012 Aralık ve 2013 Temmuz'da yayınlanan OVA'larla bundle şeklinde verildi.

Manga, 2009'da düzenlenen 13. Tezuka Osamu Cultural Prize'da "Short Story" dalında ödül alırken aynı yıl Manga Taisho'da da aday gösterilmişti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları