Rurouni Kenshin Live-Action Serisi 'Son Bölüm' Fragmanı Yayınlandı
Kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında yer alan Rurouni Kenshin live-action serisinin iki filmden oluşan son bölümü, 3 Temmuz 2020 ve 7 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşacak.

   Image result for Live-Action Rurouni Kenshin final


Nobuhiro Watsuki'nin Rurouni Kenshin mangasından uyarlanan live-action serisinin iki filmden oluşan son bölümüne ait, Kenshin ve Enishi arasındaki dövüşten kısa bir görüntü içeren, fragman resmi sitesi tarafından yayınlandı. İlk film Rurouni Kenshin Saishūshō The Final Japonya'da, 3 Temmuz'da ve ikinci film Rurouni Kenshin Saishūshō The Beginning, 7 Ağustos'ta vizyona girecek. 

Kenshin'in gizemli silah kaçakçısı Enishi ile çatışmasını konu alan Rurouni Kenshin Saishūshō The Final, manganın 'Jinchū' arkından uyarlanyor. Rurouni Kenshin Saishūshō The Beginning ise Kenshin'nin haç şeklindeki yara izininin hikayesine odaklanıyor.

Keishi Ōtomo'nun yeniden yönetmenliğini üstlendiği serinin beş kişilik ana oyuncu kadrosunda değişen tek oyuncu Riku Ōnishi (yukarıdaki resimde soldan üçüncü). Kenshin Himura rolünde Takeru Satoh, Kaoru Kamiya rolünde Emi Takei, Sanosuke Sagara rolünde Munetaka Aoki ve Megumi Takani rolünde Yū Aoi yeniden karşımızda olacaklar.  Filmlerde antagonist Enishi Yukishiro'yu ise Mackenyu (aşağıda) canlandırıyor. 

                               

4 Kasım 2018 - 7 Haziran 2019 tarihleri arasında; Kyoto, Nara, Shiga, Mie, Hyōgo, Kumamoto, Hiroshima, Tochigi, Saitama, Shizuoka, Osaka ve Nagano olmak üzere 43 farklı yerde filmlerin çekimleri tamamlanmıştı.

Live-Action Rurouni Kenshin Serisi 'Son Bölüm' Fragmanı

Japonya’nın Meiji Restorasyonu döneminde, Hitokiri Battōsai (katil) olarak bilinen Himura Kenshin’in bir daha öldürmemeye yemin etmesini konu alan, Nobuhiro Watsuki'nin çok sevilen mangası Rurouni Kenshin, Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde 1994 - 1999 tarihleri arasında yayınlanmıştı. 1996 - 1998 yılları arasında ise animeye uyarlanmıştı. 

Serinin ilk filmi 2012'de, devam filmlerinin 2014'te Japonya'da yayınlanmasının ardından; üç film birden ABD sinemalarında Ağustos, Eylül ve Ekim 2016'da gösterime girmişti. Kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında yer alan Rurouni Kenshin live-action serisi, 160 milyon dolarlık bir gişe hasılatı ile uluslararası büyük bir başarı yakalamıştı. 

                                                   


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları