Resident Evil: Vendetta Filminin Yeni Görseli ve Hikayesi
CAPCOM'un yaptığı Resident Evil(Biohazard) korku oyun serisine dayanan ilk CG anime filmi geliyor. Filmin ön gösterimi 27 Mayıs'ta yapılacak.

Perşembe günü yeni görseller, filmin hikayesi ve ön gösterim tarihi 27 Mayıs bilgileriyle Resident Evil : Vendetta filminin resmi sitesi güncellendi.

Hikayede Chris, Rebecca ve Leon dünyanın en çok aranan suçlusu Glenn Arias ile karşı karşıya kalıyorlar. Anime NOW internet sitesinde filmin hikaye özetinin tamamı İngilizceye çevrilmiş. Türkçesi ise:

Anti-biyoterörizm örgütü BSAA'dan Chris Redfield, bir ipucu bulduktan sonra köşke sızıyor. Bu köşk bir grup silah kaçakçısının ana karargahı olarak kullanılıyor. Araştırması sırasında kendisini dünyanın en çok aranan suçlusu Glenn Arias'ın yanında bulmasına rağmen akıl almaz bir şeyle karşılaştıktan sonra kaçmak zorunda kalıyor.

Diğer yandan Rebecca Chambers (Racoon City'nin özel polis kuvveti S.T.A.R.S.'nin eski bir üyesi ve şu an üniversite profesörü) ölmüş birinin canlanmasını ve çılgına dönmesi gibi şaşırtıcı bir olayın araştırmasına dahil oluyor. Soruşturma boyunca gösterdiği çabalar sayesinde olayların yeni bir tür virüs tarafından gerçekletiğini keşfediyor ve bunu tedavi etmek için ilaç geliştiriyor. Ancak daha sonra bilinmeyen bir şey tarafından saldırıya uğramasıyla ölümle burun buruna geliyor. Şanslı ki, onu kurtarmaya gelenler ve Chris sayesinde hayatta kalıyor.

Olaylardan sonra Chris ve Rebecca, Leon(Amerika Başkanına direk bağlı bir ajan organizasyonu olan DSO üyesi) ile buluşmaya gidiyor. Bu virüsle alakalı gerçekleşen olaylarda en bilgili kişi Leon. Bu üçlü Arias'ın gerçek hedefinin biyoterörizm olduğunu öğreniyorlar ve planlarını durdurup insanlığı kurtarmaya çalışıyorlar.

Anime NOW Eylül ayında filme dair bir tanıtım videosu yayınladı:

Film tamamen orijinal hikayeden işleniyor. Filmde Chris Redfield, Rebecca Chambers ve Leon Kennedy'nin bulunduğu serinin farklı oyunlarından karakterlerin bulunacağı belirtiliyor. CAPCOM yapımcısı Hiroyuki Kobayashi(Resident Evil 4, Sengoku Basara) projeye danışmanlık yapıyor.

Senaryo yazarı Makoto Fukami ile birlikte, Takanori Tsujimoto Marza Animation Planet'te film yönetmeni olarak bulunuyor. Kenji Kawai müzikleri besteliyor. Takashi Shimizu baş yapımcı olarak filmi değerlendiriyor.

İtalyan motosiklet firması Ducati'nin işbirliğiyle filmde Leon'un Ducati'nin en yeni modeline(XDiavel) binen bir düşmanı savuşturduğu bir sahne bulunuyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları