ReLIFE FRAGMANINDAN ÇOK ÖZEL SAHNELER!
Nakagawa Taishi ve Taira Yuna'nın başrollerini paylaştığı popüler manga uyarlaması ReLIFE için Kaizaki Arata'nın ergenlik halinin resimleri ve fragmandan görüntüler yayımlandı.

Kahramanımız 27 yaşında, üniversite mezunu Kaizaki Arata (Nakagawa Taishi), üniversiteden sonra bir işe başlamıştır fakat hemen işi bıraktı. Başka bir iş bulamadığından da part time olarak marketteki işine devam etmektedir.  Hayatı Yoake Ryo (Chiba Yudai) adında ki gizemli bir adamın ReLIFE Projesi'nden bahsetmesiyle değişir. Görünüşünü değiştirmek için bir hap alır, bu sayede Kaizaki bir yıllığına liseye dönebilecektir. İnanmasa da Kaizaki hapı yutar ve 27 yaşındaki aklıyla ergenliği yeniden tecrübe etmeye hazırlanır.

 

İkinci ergenliği sırasında, Kaizaki, Hishiro Chizuru (Taira Yuna) ile tanışır. Hishiro, zeki fakat sosyal açıdan beceriksiz bir liseli kızdır. Onun yanı sıra, Oga Kazuomi (Takasugi Mahiro) zeki, yakışıklı fakat şanssız bir oğlandır ve Kairu Reina (Ikeda Elaiza) hırslı ve dedikoducu bir liselidir. Ayrıca ilgi çekici bir çok liseli karakter var. Yavaş yavaş Kaizaki açılır ve yeni arkadaşlar edinir,üstelik 10 yaş farka rağmen Chizuru'ya karşı romantik duygular geliştirir.  Deney bittiğinde, Kaizaki'nin hatıraları yok olacaktır ve aşk hikayesinin acı sonunu hatırlamayacak...



Kaizaki'nin sınıftayken sigarasını düşürdüğü, Chizuru/Reina'nın "Senden nefret ediyorum!" dediği sahne ve Kaizaki'nin Chizuru'ya beceriksizce duygularını açtığı sahnelerin de bulunduğu bol karakterli ve bol sahneli fragmanı yayınlandı.

Inoue Sonoko'nun yazdığı "Message" adlı yeni şarkı ile Ketsumeishi'nin "Sakura" kapağının bir araya gelmesiyle gençlik günlerinin atmosferini yansıtan kusursuz bir birleşim oluştu.  Ayrıca, Kaizaki'nin 10 yıl sonraki ilk lise gününün fotoğrafı da yayınlandı, yanında gerçek liseli kızlarla.


Ayrıca fragmanda, normalde mangada bulunmayan sahnelerde var. Yani,  eğer gerçekten bir ReLIFE fanıyım diyorsan bunu bir kontrol etmelisin.

 ReLIFE 15.Nisan.2017'de Japonya'da gösterime girecek.

relife live action ile ilgili görsel sonucu

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları