Princess Principal Devam Filmlerinin İlki İçin Yayın Tarihi Belli Oldu
Perşembe günü, Princess Principal: Crown Handler devam filmlerinin resmi web sitesi, ilk filmin Japonya'da 11 Şubat 2021'de başlayacağını duyurdu.

Filmin aslında 21 Nisan'da yayınlanması bekleniyordu ancak filmin prodüksiyon komitesi Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle filmin yayın tarihini erteledi.


Princess Principal: Crown Handler film serisi, Princess Principal TV animesine dayanan altı filmlik bir devam projesidir. 

ÖZET

19. yüzyılın sonlarında,  Albion Krallığı dev bir duvar ile Doğu ve Batı olmak üzere ikiye bölünmüştür. Geleneksel ve prestijli bir okul olan Queen's Mayfaire'e beş kız gider. Sıradan birer liseli gibi görünen kılıklarıyla gizlice casusluk yapmaktadırlar. Kılık değiştirme, keşif, sızma, araba kovalamacaları...  Her birinin sahip olduğu özel beceriler sayesinde kızlar Gölge Dünyası'nda koşuşturmaktadırlar.

Oyuncular:

  • Aoi Koga - Ange
  • Akira Sekine - Princess
  • Yō Taichi - Dorothy
  • Akari Kageyama - Beatrice
  • Nozomi Furuki - Chise

TV serisinde Ange karakterinin ses aktörlüğünü yapmış olan Ayaka Imamura, Temmuz 2018 kötüye giden sağlığı nedeniyle emekli oldu.


Masaki Tachibana (Barakamon, .hack//Quantum) Actas üzerinden filmin yönetmenliğini yapmak üzere geri döndü. Noboru Kimura (Gundam Build Divers, Solty Rei) senaryoların denetiminden ve yazımından sorumludur. Filmin beş ana oyuncusu, filmin ED tema şarkısı "Nowhere Land"i seslendirmektedir. Yuki Kajiura (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero) müziği ses direktörü Yoshikazu Iwanami ile birlikte bestelemektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları