Paramount Japan, Ghost In The Shell'in Anime ve Live-Action'ını Bir Araya Getirdi
Anime ve filmin orijinal sahnelerini bir araya getirerek hazırlanan mashup video heyecan yaratsa da...

Scarlett Johansson,  Motoko Kusanagi'yi canlandıracak doğru isim olsa da, Ghost in The Shell live-action'ı; barındırdığı aksiyon, efekt ve mekan tasarımları açısından anime filme fazlası ile yaklaşmış ama barındırdığı ya da barındırmadığı demek daha doğru olur felsefe ve 'human touch' açısından sınıfta kalmıştır.

2017 yılında Rupert Sanders tarafından çekilen live-action filmde, 1995 yapımı anime filminin yönetmeni Mamoru Oshii de danışman yönetmen olarak dahil olmuştu. 23 Ağustos'ta Japonya'da çıkan DVD/Blu-ray formatı için Paramount Japan'ın resmi YouTube kanalında bir mashup video yayınlandı. Bu videoyu The Next Generation'da Mamoru Oshii ile çalışmış Takanori Tsujimoto düzenledi. Tsujimoto ayrıca Patlabor live-action dizisini (2,4 ve 8.bölümler) yönetmiş ve Biyogaz: Vendetta CG filminin de yaratıcısı.

Blue-ray / DVD tanıtım için yayınlanan mashup klip

Ghost in The Shell Japonca seslendirme

Japonca seslendirmede, 1995 yapımı anime filmin ses kadrosu da döndü. Akio Otsuka, Batou'yu; Koichi Yamadera, Togusa'yı; Atsuko Tanaka da Mira'yı (Motoko) seslendiriyor. 

Japan-exclusive Blu-ray set ayrıca 1995 anime filmi de içeriyor.

Japan-exclusive Blu-ray set ayrıca 1995 anime filmi de içeriyor.

4K Ultra HD/3D Blu-ray

4K Ultra HD/3D Blu-ray

kaynak: crunchyroll 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları