Oshiego ni Kyouhaku Sareru no ga Hanzai Desu ka? Light Novel Serisi İçin Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Seri, HENNEKO yazarı tarafından Mart ayında yayımlanmaya başlamıştır.

Pazartesi günü Kodakawa, Oshiego ni Kyouhaku Sareru no ga Hanzai Desu ka? (Is it a Crime if You're Threatened by Your Student?) light novel serisi için özel tanıtım videoları yayınladı. 

Matsuoka Yoshitsugu Tenjin'i seslendirirken Hidaka Rina da Seiko'yu seslendirmektedir. 

Hikaye, başkahramanımız Tenjin'i anlatmaktadır. 27 yaşındaki yetenekli öğretmen lise ve ortaokula giriş sınavlarına sıkı ders veren dershanede çalışmaktadır. Her ne kadar çocukları çok sevmese de en iyi ilkokullulara ders vermektedir. Bir taraftan hayatın zorlukları ile yüzleşirken diğer taraftan da meslektaşı JD'yi eğitmektedir. Bunları yaparken tüm soğuk kanlılığıyla da işini eziklemektedir. Ve sonra bir gün 5. sınıfa giden bir öğrencisi ona sarılır ve onu sevdiğini söyler. 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi Seiko da tüm bu olanları görür ve sonrasında Tenjin'e şantaj yaparak geceleyin ona birebir ders vermesini sağlar.

                                                   Image

Sagara, Mart'ın 24'ünde Kodakawa'nın oluşturduğu MF Bango adı altında light novel serisini yayımlamaya başlamıştır ve bu çarşamba da serinin ikinci cildi gelecektir. Serinin illustration'larını da Momoko hazırlamaktadır. 

Kawasemi Makiko, 27 Haziran'da Kodakawa'nın Monthly Comic Alive dergisinde light novel'ın manga uyarlamasını yayımlamaya başlamıştır. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları