Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come Gençlik Romantik Komedi Light Novel'i TV Anime Oluyor
Cumartesi gün açılan web sitesi, Shūichi Nimaru'nun Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Come (A Romantic Comedy Where the Childhood Friend Absolutely Will Not Lose) adlı light novel serisinin önümüzdeki yıl TV anime uyarlamasının geleceğini açıkladı

Web sitesi ayrıca İngilizce altyazılı bir tanıtım videosu yayınladı:

ÖZET

Lakabı "OsaMake" olan gençlik romantik komedi serisi, şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamış ortalama bir görünüşe sahip olan 17 yaşındaki Sueharu Maru ve ilk aşkı Shirokusa Kachi ile çocukluk arkadaşı Kuroha Shida arasındaki savaşı konu almaktadır.


Oyuncular:

  • Yoshitsugu Matsuoka - Sueharu Maru
  • Inori Minase - Kuroha Shida
  • Ayane Sakura - Shirokusa Kachi
  • Saori Ōnishi - Maria Momosaka, ideal küçük kız kardeş

Takashi Naoya (Touken Ranbu: Hanamaru)Doga Kobo (New Game!, Ikebukuro West Gate Park) üzerinden animenin yönetmenliğinin yanında karakter tasarımcılığı yapmakta ve Yoriko Tomita (As Miss Beelzebub Likes) senaryoları yazmakta ve Atsushi Soga (Devils and Realist) ek karakterlerin tasarımını yapmaktadır.

Nimaru, Ui Shigure'nin illüstrasyonlarıyla beraber light novel serisini Haziran 2019'da yayımlamaya başladı. Kadokawa'nın Dengeki Bunko baskısı, 5. cildi 10 Ekim'de yayımlayacaktır. 10 Şubat 2021'de yayımlanacak olan 6. cilt bir drama CD'si içerecektir. Ryō Itō, serinin manga uyarlamasını Kasım 2019 'dan beri Kadokawa'nın Monthly Comic Alive dergisi üzerinden yayımlamaktadır. Kadokawa, 2. cildi 10 Şubat 2021'de başka bir drama CD'si ile beraber yayımlayacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları