One Week Friends Mangası Okyanus Ötesinde Live-Action Projeye Dönüştürülüyor
Matcha Hazuki’nin okul aşkı mangası, Japonya’da 2014 yılında bir TV animesi, 2017 yılında ise bir live-action filmine konu olmuştu. Şimdi ise okyanus ötesinde live-action projeye dönüşüyor.

Square Enix Şirketinin sahibi olduğu Gangan Joker dergisinin Eylül ayı sayısında Cuma günü duyurulan bilgiye göre, Matcha Hazuki tarafından yaratılmış olan One Week Friends mangası okyanus ötesinde bir live-action filmine dönüşüyor. Gangan Joker dergisi gelecekte daha fazla detay paylaşacak.

Kuzey Amerika’da manganın yayıncılığını yapan Yen Press mangayı şu şekilde tanıtıyor:

“Yuuki Hase, umutsuzca sınıfta neredeyse hep yalnız olan Kaori Fujimiya ile arkadaş olmak istiyor. Yuuki Hase ne zaman anlaştıklarını düşünse Kaori Fujimiya ona kendiyle ilgili bir sır veriyor: Her hafta hafızası sıfırlanacak. Yuuki onunla gerektiği kadar kez arkadaş olmaya karar veriyor. Ancak bir haftalık arkadaşlıklarla unutulmanın acısına hazırlıklı mı?”

Hazuki mangayı yazmaya 2012’de başladı ve 2015 yılının Ocak ayında mangayı bitirdi. Ayrıca Hazuki 2015 yılının Nisan ayında Square Enix tarafından yayınlanan son manga için özel bir çizim yapmıştı.

Manga çoktan 2014 yılında bir TV animesi ve 2017 yılında bir live-action filmine konu oldu. Crunyhroll (Netflix gibi bir site) animeyi, internet platformu üzerinden yayınlarken Sentai Filmworks animeyi DVD şeklinde Kuzey Amerika'da yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları