Absürt Ofis Komedisi: Youjo Shachou
Odeko Fujii tarafından yaratılan kısa gag manga 5 yaşındaki bir kızın iş yaşantısını konu alıyor.

Absürt ofis komedisi hayranı iseniz, bu habere çok sevineceksiniz: Odeko Fujii'nin büyük bir şirketi yöneten 5 yaşındaki sıradan bir kız çocuğunu konu aldığı gag mangası (çocuklara yönelik) Youjo Shachou (Little Girl President) animeye uyarlanıyor. Uyarlamanın duyurusu yazar Odeko Fujii tarafından resmi Twitter hesabında yapıldı. Şimdiye kadar, yapımla ilgili daha fazla ayrıntı (oyuncu kadrosu, ekip, format ve yayın tarihi gibi) açıklanmadı.


Image

https://twitter.com/fuxxxxxroxxka/status/1311229923965583360

KADOKAWA'nın ComicWalker web sitesinde yayımlanan Youjo Shachou, Mujina Company'nin 5 yaşındaki başkanı Najimu Mujina'nın maceralarını konu ediyor. Najimu bir dahi ya da bir çocuğun vücudunda reenkarne olmuş bir erişkin değil, bildiğiniz dümdüz 5 yaşında bir kız çocuğu ve bu yüzden işle ilgili her şey (sözleşmeler, müşterilerle golf oynamak, dedikodular) onun için yeni ve heyecan verici. Aşırı hoşgörülü bir sekreter, kimliği belirsiz bir büro memuru ve heteroseksüel rolünü oynayan şirket çalışanının yardımıyla Najimu, iş dünyasının sert denizlerinde bir yolculuğa çıkar.


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları