Noblesse Manhwasının Mobil Oyunu Çıkacak
Anime 6 Ekim'de Crunchyroll'da prömiyerini yapacak.

oJeho Son ve Kwangsu Lee'nin Noblesse manhwasının Crunchyroll orijinal anime uyarlamasının resmi web sitesi manhwanın Noblesse: Zero adlı bir mobil RPG oyununun çıkacağını açıkladı.Ön kayıtlar açık ve oyun içi ödüller sunuyor.

Crunchyroll animenin konusunu şöyle özetliyor:

Raizel 820 yıllık uykusundan uyanır.

Saf kan bir soyludur ve diğer tüm soyluların koruyucusu olan Noblesse özel unvanına sahiptir. Raizel'i koruyabilmek için, hizmetkarı Frankenstein onu, sınıf arkadaşları aracılığıyla insan dünyasının basit ve günlük rutinlerini öğrenebileceği Ye Ran Lisesi'ne kaydettirir.

Bununla birlikte, dünyayı ele geçirmeyi planlayan gizli bir topluluk olan Union, değiştirilmiş insanları göndermesi ve yavaş yavaş hayatına sokulmaya başlamasıyla beraber Raizel etrafındakileri koruyabilmek adına büyük gücünü kullanmak zorunda kalır...

820 yıllık entrikadan sonra, uykusunun arkasındaki sırlar nihayet ortaya çıkıyor ve Raizel'in Noblesse olarak mutlak koruması başlıyor!

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları