Ni No Kuni II İçin Hikayeyi Ve Müzikleri İçeren Yeni Bir Fragman Yayınlandı!
Oyun, dünya çapında 2018 sezonunun Ocak ayının 19. gününde piyasaya sürülecek.

Bandai Namco Entertainment, Ni No Kuni'nin PlayStation 4 ve PC platformları için satışa sunulacak ikinci oyunu Revenant Kingdom için Cuma günü yeni bir video yayınlamaya başladı. İzleyicilerin ayrıca oyunun hikayesi, oynanışı ve müzikleri konusunda da fikir edinmesine olanak sağlayan bu video Almanya'nın Köln şehrinde, 22-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Gamescom etkinliği boyunca ilgi odağı olmaya  devam edecek gibi gözüküyor.

Oyunun dünya çapında satın alınabilir duruma gelmesi için 19 Ocak tarihine kadar beklemek gerekiyor. Bandai Namco'nun Haziran ayında yaptığı açıklamalara göre Revenant Kingdom, 10 Kasım'da piyasaya sürülmek üzere gönderilecekti ancak kalitenin daha üst noktalara çıkarılması amaçlandığından bu tarih ertelendi.

Level-5 şirketinin yönetim kurulu başkanı Akihiro Hino, animatör Yoshiyuki Momose (The Legends of the Galactic Heroes, Only Yesterday, Pom Poko), ve Hayaou Miyazaki'nin eski ve uzun vadeli iş arkadaşı Joe Hisaishi (Nausicaa of the Valley of the Wind, Princess Mononoke, Spirited Away) gibi bir çok çalışan, hikayeyi, yönetimi, karakter tasarımlarını ve müzikleri üst seviyelere çıkarmak adına bir araya geliyor.

Level-5, fantastik bir rol yapma oyunu olan Ni no Kuni: Wrath of the White Witch oyununu PlayStation 3 konsolu adına Japonya için 2011'de oyuncularla buluşturmuştu. Nintendo DS taşınabilir konsolları için 2010 yılında, halihazırda çıkmış olan Ni no Kuni: Shikkoku no Madōshi (Ni no Kuni: Wrath of the White Witch) oyununun ardından Bandai Namco, 2013 yılında bu yapımı bütün dünyadan oyuncularla buluşturan şirket olmuştur.

www.animenewsnetwork.cc

Sizce yapılacak iyileştirmeler oyunun ertelenmesine değecek mi?

Sizce yapılacak iyileştirmeler oyunun ertelenmesine değecek mi?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları