Newton to Ringo no Ki Görsel Romanı Çarşamba Günü Yayınlanıyor
15 Ağustos Çarşamba günü Steam'den alabirlirsiniz.

Sol Press 7 Ağustos'ta Laplacian'nın Newton to Ringo no Ki(Newton ve Elma Ağacı) adlı görsel romanının 15 Ağustos'ta steam'e geleceğini duyurmuştu.

MiKandi Japan ve Sol Press aralık ve ocak arasında başarılı bir  Kickstater kampanyası yürüttü. Ve hedefledikleri  $31,200'ı geçip $88,095 topladılar.

Newton to Ringo no Ki Japonya'da, Windows için, Mayıs 2017'de yayınlandı. Oyun 18 yaş ve üzerine uygun. MiKandi Japan oyunun aynı zamanda tüm yaşlara uygun versiyonun da yapılacağını belirtti.

Oyunun beşten fazla sonu mevcut. MiKanda Japan hikayeyi şu şekilde anlatıyor;

Newton to Ringo no Ki, Syuji Asanaga ve onun çoçukluk arkadaşı Yotsuko Utakane etrafında gelişiyor. İkili gizemli bir şekilde kaybolan Syuji'nin büyükbabasını bulmaya çalışmaktadır.  Bir şekilde zaman ve mekanda yolculuk yapıp kendilerini bir elma ağacının dibinde bulurlar. Bu aksilik karşısında affallamış ikili sarışın, şaçları iki yandan toplu, küçük bir kız görür. İster inanın ister inanmayın bu küçük kız ünlü Isaac Newton'dan başkası değildir. Ne yazık ki Syuji'nin aptalca davranışları sonucu geçmişte yapılan keşifler değişmiş bulundu. İkili bunu düzeltip kendi zamamlarına dönmenin bir yolunu bulmalı.

Oyun tamamen Japonca dublajlı ve İngilizce altyazılı. Saygı ifedelerini(-san, -chan, -sama) açma-kapama özeliği de mevcut olacak.



Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları