Netflix'in Yeni Spriggan Animesinin Ana Kadrosu, 2021 Prömiyeri Belli Oldu
Netflix Japonya'nın resmi Twitter hesabından Hiroshi Takashige ve Ryouji Minagawa' nın Spriggan mangasının yeni anime uyarlamasına ilişkin ana kadro ve tanıtım görseli belli oldu.

Kadro

Animenin dünya çapında Netflix'te 2021'de yayınlanması planlanıyor.

Hiroshi Kobayashi (Kiznaiver, Hisone to Maso-tan) David Production'da animenin başında. Hiroshi Seko (Vinland Saga, Jujutsu Kaisen) dizinin kompozisyonundan ve senaryosundan sorumlu. Shuuhei Handa (Little Witch Academia (TV)) karakter tasarımcısıdır.

Tanıtım Görseli

Tanıtım Görseli

Konu

Yıllar önce eski bir medeniyet dünyaya hükmediyordu; çok gelişmiş bir teknolojiye sahiptiler fakat yarattıkları şeyleri kötüye kullandıklarından dolayı yok oldular. Bu insanlar, sonraki jenerasyonlar için eski dilde yazılmış dayanıklı taş plaklardan mesajlar bıraktılar.

Bazı silahlı organizasyonlar gizlice bu eserleri kendileri ve düşmanları üzerinde kullanmak için araştırmaya başladı. ARCAM Şirketi bu güçlerin kendileriyle birlikte gelişmiş makineleri yok etmelerini durdurmaya çalışıyor. Hikayemizin ana karakteri Yu Ominae Spriggan adı altında ARCAM için çalışan elit ajanlardan biridir.  

Takashige ve Minagawa aksiyon macera türünde olan mangayı Shounen Sunday Super dergisinde Şubat 1989'dan Ocak 1996'ya kadar serileştirdiler. Stüdyo 4°C Eylül 1998'de animenin filmini yayınlamıştı.


Kaynak: mal

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları