Naruto, 3 Yeni Light Novel Serisi Çıkarıyor
Seriler Naruto, Sasuke ve Shikamaru'nun ebeveynliklerine odaklanıyor.

                                                  Image

Shueisha'nın Jump J Books için olan resmi internet sitesi Pazartesi günü, Naruto'nun yeni üç kitaptan oluşan bir roman serisinin yayınlanacağını duyurdu.  The Naruto Shinden (The New Legend of Naruto) kitabının 2 Mayıs'ta Japonya'da piyasada olması planlanıyor,  ardından ise Sasuke Shinden (The New Legend of Sasuke) ve Shikamaru Shinden (The New Legend of Shikamaru) kitapları çıkarılacak.

Mirei Miyamoto (Saiki Kusuo no Psi-Nan),  Naruto Shinden'i yazıyor ve serinin orjinal yaratıcısı Masashi Kishimoto ise çizimleri sağlıyor. Her üç kitap da ana karakterlerin ebeveyn oldukları zamanı ele alacak ve ilk kitap,  ebeveyn / çocuk ilişkilerine odaklanan kısa öyküler içerecek.

Kishimoto'nun Naruto mangası daha önce  üç serisiye ilham kaynağı oldu: "Naruto Ninden," "Naruto Hiden" (Naruto Hidden Legend) ve "Naruto Shinden" (Naruto True Legend).  Yeni "Naruto Shinden" (Naruto New Legend) serisi,  önceki serilerle aynı başlık okunuşuna sahip, fakat farklı bir kanji içerdiğinden dolayı anlamı diğerlerine göre farklıdır.

Naruto Dokonjo Ninden, 2010 yılında piyasaya çıktı ve ardından 2015 yılında Naruto: Dojunjō Ninden serisi takip etti. Shueisha, 2015 yılında Kakashi Hiden, Shikamaru Hiden, Akatsuki Hiden, Gaara Hiden, Sakura Hiden ve Konoha Hiden epilog (sondeyiş) romanları yayınlandı. Sasuke Shinden (The True Legend of Sasuke) ve iki ciltlik Itachi Shinden (The True Legend of Itachi) romanları 2015'in sonlarında piyasaya çıkmıştı.  Manga ayrıca, Ağustos 2016'da Naruto Konoha Shinden Yukemuri Ninpōchō dahil olmak üzere diğer çeşitli romanlara da ilham verdi.

                                                 Image

Viz Media, Kuzey Amerika'daki bazı Hidden ve Shinden romanlarını yayınladı. 

Itachi Shinden Mart 2016'da 8 bölümlük bir animeye esin kaynağı olmuştur.

Kishimoto, Kasım 2014'te Weekly Shonen Jump'da 15 yıllık serileştirilmenin ardından Naruto Manga serisini sonlandırdı. Daha sonra tek ciltlik olan  Naruto: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring mangasını yazdı. Kishimoto aynı zamanda Boruto -Naruto the Movie-'de baş yapımcı olarak senaryo ve karakter tasarımlarını yapmak üzere görev yaptı. Ve Kishimoto şu anda serileştirilecek bir bilim kurgu mangası üzerinde çalışıyor.

Mikie Ikemoto, Mayıs 2016'da Weekly Shonen Jump'taki Naruto'ya Boruto başlıklı bir devam mangası başlattı. Kishimoto ise seriyi denetliyor. Ardından ise Geçen yılın Nisan ayında Boruto: Naruto Next Generations televizyon animesi gösterime girdi.

                                                 Image

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları