My Hero One's Justice 2: Mei Hatsume DLC Fragmanı Ön İncelemesi
Bandai Namco Entertainment’in Güneydoğu Asya Youtube kanalı, Perşembe günü My Hero One's Justice 2 oyununun DLC karakteri Mei Hatsume için bir fragman yayınladı.

My Hero One's Justice 2 oyununun Season Pass’i beş karakter ve bir adet oyun-içi eşya içeriyor. Mei Hatsume ise oyundaki ikinci DLC. Photo Mode, Nomu karakteri ve karakter denge ayarlarına gelen ücretsiz güncelleme ile beraber, Mei Hatsume karakteri şu an kullanılabilir durumda.

Image

Oyun Japonya’da PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One platformlarında 12 Mart’ta piyasaya sürüldü ve Japonya'da dijital olarak sadece Xbox One’da kullanılabiliyor. Ardından Kuzey, Orta ve Güney Amerika'da PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için Steam aracılığıyla 13 Mart’ta piyasaya sürüldü. Haziran’da ilk DLC karakter olan Hawks oyuna katıldı. Ayrıca oyunun İngilizce dublajı da Haziran’da eklendi.

Oynanabilir karakterler şunlardır: Izuku Midoriya, Kai Chisaki (Overhaul), All Might, Mirio Togata, Tomura Shigaraki, Mina Ashido, Minoru Mineta, Nejire Hado, Tamaki Amajiki, Sir Nighteye, Katsuki Bakugō, Shōto Todoroki, Ochaco Uraraka, Tsuyu Asui, Eijirō Kirishima, Inasa Yoarashi, Enji Todoroki (Endeavor), Dabi, Tenya Iida, Denki Kaminari, Fumikage Tokoyami, Kyōka Jirō, Momo Yaoyorozu, Himiko Toga, Stain, Gran Torino, Muscular, All for One, ShotaAizawa (Eraserhead), Twice, Mr. Compress, Fat Gum, Kendō Rappa, Gang Orca, Camie Utsushimi, and Seiji Shishikura.

Oyunun devamı, yeni görev modu ve savaş sırasında 'Plus Ultra' saldırılar yapacak yardımcı karakterleri kullanmamıza izin verecek olan 'Sidekick Plus Ultra!' mekaniği ile beraber animeden (My Hero Academia) yeni bölümler ve hikayeler de içeriyor.

İlk oyun Ağustus 2018’de Japonya’da PlayStation 4 veNintendo Switch için çıkarılmış, ardından tüm Amerika ve Avrupa’da Ekim 2018’dePlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü.


Kaynak: ANN

Kendi işimden çok hobilerimle uğraşıyorum. Sıkı bir fantastik edebiyat okuruyum, kendim de bir şeyler karalıyorum. Bir gün bastırmak dileğiyle diyelim... Arada bir çello çalıyorum ama asla bilmiyorum. Kendi kendime gıy gıy yani... Bir ara Aikido yapmıştım, ama senseim kendini İda Dağları'na vurunca öyle kaldı. Evde sopa çevirmekten başka bir şey yapamıyorum. Japonca öğreniyorum, ömür uzun geldi...En büyük hayallerimden biri de Japonya'yı gezmek, iki çift laf edebileyim istiyorum gittiğimde.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları