Monster Hunter:World Kendisi Gelmeden Güncellemeleri Geldi
26 Ocak'ta piyasaya çıkacak olan oyun için baharda güncelleme ve sonbaharda PC haberi verildi.

Monster Hunter serisinin resmî Youtube kanalı geçtiğimiz cuma günü Deviljho ve Elder Dragons güncellemelerini içeren fragman yayınladı. Şöylee bir fragmanlara göz atarsak:

Deviljho

Elder Dragons (Sonunda Deviljho fragmanını da içeriyor)

   Oyun dünya çapında PS4 ve Xbox One için 26 Ocak'ta piyasaya çıkacak. Bunu takiben baharda başlayarak fragmanı yayınlanan güncellemeleri bedava olarak kullanıcılara sunmayı hedefliyor. CAPCOM ayrıca güz zamanı gelince oyunu bilgisayarlar içinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

   Oyun koleksiyoncu paketinin yanında bir de lüks paketi sunuyor ki bu lüks pakette ekstra olarak samuray zırhı, iki adet yapışkan set, karakter için ekstra bir yüz boyası ve saç stili barındırıyor. Onun da görseli hemen şuracıkta.

Image

   Koleksiyoncu paketine de şöyle bir göz atacak olursak, lüks paketin içindeki her şeye ek olarak Nergigate figürü, oyunun arkaplan seslerini indirmek için bir indirme linki (sanki bulamam onu) ve canavar dizaynlarını içeren resimli cıncık gibi bir kitap veriyor.

Image

    Bu sürümlerden herhangi birini önceden sipariş eden insanlar 'Ataların Zırhı' seti için bir indirme kodu ve Fair Wind tılsımı alma hakkına sahip olacaklar. Ek olarak, dijital ön siparişler özel bir PS4 teması kazandıracak.

Yeni oyun artık açık dünya olacak ve bölgeler arası yükleme ekranları ortadan kalkacak. Bununla birlikte oyuncular bölge geçişlerini güvenli bölgeye geçmek maksadıyla kullanamayacak. Oyunun yaşayan bir ekosistemi olacak ve oyuncular çevredeki elementleri kullanabilip yok edebilecek. Diğer canavarlara karşı canavar davranışlarını kullanabilecekler.

Kaynak: ann

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları