Minari'nin Yönetmeni, Your Name Anime Filminin Hollywood UyarlamasınıYönetecek
Lee Isaac Chung, daha önce açıklanan yönetmen Marc Webb'in yerini aldı.

Sundance'deki son filmi Minari ile seyircilerin ve eleştirmenlerin dikkatini çeken Lee Isaac Chung'un Makoto Shinkai'nin büyük anime hiti Your Name'in Holywood adaptasyonunun yönetmenliğini daha önceki açıklanan yönetmen Marc Webb'in (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Summer) yerine üstlendiği açıklandı. Koreli Amerikalı yönetmen filmin senaryosunu Emily V. Gordon'un taslağına dayanarak yeniden yazacak.

Senaryonun önceki taslakları Eric Heisserer (Arrival) tarafından yazılmıştı, Slashfilm ile yaptığı bir röportajda "Japon yapımcılar isterlerse kendileri bir Japon live-action versiyonu yapabilirler ama onlar batı tarafının da penceresinden görmek istedikleri için böyle yapıyorlar." demişti.

Your Name'in Hollywood uyarlaması, hikayeyi kırsal bir bölgede yaşayan Kızılderili bir kız ve Chicago'dan bir erkek çocukla yeniden canlandıracak. Chung, Heisserer'in taslağı üzerinde çalışmıyor sadece Gordon'unki üzerinde çalışıyor.

Popüler Japon filminin uyarlamasının yapımcılığını Bad Robot Productions'dan J.J Abrams ve Lindsey Weber, orijinal filmin Japonyadaki dağıtımcısı Toho'da çalışan Genki Kawamura ile birlikte üstlendiler. Your Name Kuzey Amerika'da Paramount tarafından dağıtılacaktır.

Your Name filminin Hollywood uyarlamasının ne zaman yayınlanacağı veya filmin prodüksiyonun ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Kaynak : Cruncyhroll

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları