Mieruko-chan Korku Komedi Mangası TV Anime Oluyor
Yuki Ogawa ve Passione dehşet verici canavarları görebilen ama onları umursamayan bir kızın hikayesini anlatıyorlar.

Kadokawa, Tomoki Izumi'nin Mieruko-chan isimli korku komedi mangasının bu yıl gösterime girecek aynı isimli bir anime serisine ilham verdiğini açıkladı. Animenin sitesinde yapıma dair bir tanıtım videosu yayınlandı.

Izumi ayrıca anime haberini kutlamak için bir çizim de hazırladı.

Mangayı İngilizce yayımlayan Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor: 

Bir gün Miko aniden başkalarının göremediği garip varlıklar görmeye başlar. Kendince bu duruma bulduğu çözümse; kaçmak, yüzleşmek değil onları görmezden gelmek için elinden gelen her şeyi yapmaktır! Yüzünü bu dehşet verici canavarlardan öteye çevirip gündelik hayatına kaldığı yerden devam edebilecek mi? 

Yuki Ogawa (FLCL Progressive, Miru Tights, Interspecies Reviewers) animeyi Passione'da yönetecek. Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Cautious Hero, Shachibato! President, It's Time for Battle!) süpervizör ve senaryo yazarı. Chikashi Kadekaru (Juni Taisen: Zodiac War, For Whom the Alchemist Exists) karakter tasarımcısı ve animasyon yönetmen şefi. Makoto Uno (High School DxD Hero, Interspecies Reviewers) canavarların tasarımcısı. 

Izumi mangayı Kadokawa'nın ComicWalker websitesinde Kasım 2018'de yayınladı ve Kadokawa manganın beşinci cildini 22 Mart'ta yayımlayacak. Yen Press ise manganın ikinci cildini 23 Şubat'ta yayımladı. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları