Merakla Beklenen Kingdom Hearts III Resmi Botları
Kingdom Hearts III oyunu karakterleri baz alınarak tasarlanan botlar, resmi lisanslı olarak Super Groupies markası altında satışa sunuldu.

Resmi Kingdom Hearts III botlarının nasıl göründüğünü düşünecek olursanız, toka, kayış ve zincirleri hayal edersiniz. Bir de belki Ekose!

Image

Bu sıfatlar, yeni çıkan botların tarzını hemen hemen özetliyor. Sloganı "Anime'den Modaya!” olan Japon giyim şirketi Super Groupies, bu resmi lisanslı botları Sora, Riku, Kairi, Roxas ve Axel'den esinlenerek yarattı.

Image

Botlarda karakterlerin botlarından farklı bir ayrıntı bulunmuyor. Ancak Riku ve Kairi botları oldukça incelikli bir zevke sahip.

Image

18.800 Japon yeni (177 $) olan Axel modeli haricinde, botların her bir çifti 16.800 yen (158 $) fiyatla, siparişe göre üretilerek satılıyor. Daha fazla bilgi için Super Groupies’in resmi sitesine bakabilirsiniz.

Image


Image


Image

Kaynak: Kotaku

Kendi işimden çok hobilerimle uğraşıyorum. Sıkı bir fantastik edebiyat okuruyum, kendim de bir şeyler karalıyorum. Bir gün bastırmak dileğiyle diyelim... Arada bir çello çalıyorum ama asla bilmiyorum. Kendi kendime gıy gıy yani... Bir ara Aikido yapmıştım, ama senseim kendini İda Dağları'na vurunca öyle kaldı. Evde sopa çevirmekten başka bir şey yapamıyorum. Japonca öğreniyorum, ömür uzun geldi...En büyük hayallerimden biri de Japonya'yı gezmek, iki çift laf edebileyim istiyorum gittiğimde.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları