Mari Yamazaki'nin Olympia Kyklos Mangası Anime Oluyor
Ödüllü komedi Thermae Romae'nin yaratıcısı Mari Yamazaki, bir kez daha bir Antik Romalı'yı Japonya'ya ışınlıyor.

Weekly Shonen Jump dergisi, Thermae Romae mangasının yaratıcısı Mari Yamazaki'nin tarihi komedi mangası Olympia Kyklos'un televizyon animesine uyarlanacağını duyurdu. Nisan 2020'de Tokyo MX kanalıyla eş zamanlı olarak online yayınlanması planlanan anime, beş dakikalık 24 bölümden oluşacak.

Bir tür stop-motion formu olan clay animasyon tekniğine ek olarak geleneksel video teknikleri kullanılan animasyonun yönetmenliğini Ryō Fujii üstleniyor. 

Olympia Kyklos'un konusu ise şöyle: Antik Roma'da spor ve yarışmalardan hoşlanmayan çekingen ve nazik bir vazo ressamı olan Demetrios, köyünü kurtarmak için bir oyun bulmalı ve komşu kasabanın belediye başkanıyla rekabet etmelidir. Atölyesi dışında büyük bir vazo içinde saklanırken bir yıldırım çarpması ile 1964 Tokyo Yaz Olimpiyatları'na ışınlanır.

Olympia Kyklos tanıtım videosu

2012 yılında animeye ve iki live-action filme uyarlanan, ödüllü absürd komedi Thermae Romae mangasından sonra Yamazaki,  Olympia Kyklos'u Mart 2018'de Grand Jump dergisinde yayınlamaya başladı. Manganın üçüncü cildi 19 Temmuz 2019'da piyasaya sürüldü. Dördüncü cildi ise 19 Şubat 2020'de yayınlanacak. 


Kaynak: ANN, MAL

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları