Maō Gakuin no Futekigōsha Light Novelleri Anime Oluyor
Tatsuhisa Suzuki, 2.000 yıl sonra reenkarne olan şeytan kral hakkında olan serinin ana oyuncusu olacak.

Image

Tatsuhisa Suzuki, animede Anoth rolünde olacak. Animenin ekibi bir web sitesi ve anime için Twitter hesabı açtı.

Image

Square Enix, Kayaharuka’nın romanlarının İngilizce’de uyarlamasını The Misfit of Demon King Academy: History's Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Tarihin en güçlü şeytan kralı reenkarne oluyor ve torunlarıyla birlikte okula gidiyor) başlığı altında yayımlayacak, manganın hikayesini ise şöyle özetliyor:

Öldürme isteğine rağmen, şeytan bile bazen kan ve kaostan bıkar! Anoth, daha barışçıl bir yaşam umuduyla yeniden doğduğunda, 2000 yıl sonra eski kalesindeki torunları ile okula gitmeye başlar. Ancak bu çağın son ayaklarındaki sihirler yüzünden hiç kimse Anoth'un gerçek gücünü değerlendiremez!

Image

Shu, 2017 yılının Nisan ayında Shōsetsu ni Narō web sitesinde seriyi başlattı. Kadokawa, romanlarını Yoshinori Shizuma'nın çizimleriyle yayımlıyor ve 5. cildi 10 Ekim'de yayımlayacak.  Kayaharuka'nın manga uyarlaması, 2018 Temmuz'da başladı, Square Enix Manga Up web sitesi ve Square Enix, 10 Ekim’de 3.  cildi yayımlayacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları