Okumaktansa Dinlemek İsteyenlere: Makoto Shinkai'nin Weathering With You'su Sesli Kitap Oluyor
Animenin romanlaştırması da yönetmenin kendisi tarafından yapılmış ve 650.000 kopya basılmıştı. Sesli kitap versiyonunun seslendirmesi ise animenin seslendirme sanatçıları tarafından yapılıyor.

Kadokawa, Makoto Shinkai'nin 2019 yapımı Tenki no Ko / Weathering With You anime filmine ait romanın sesli kitap versiyonu Amazon.com Inc.'e bağlı Audible'da 28 Ağustos'tan itibaren yayınlamaya başladı. Bu, 'Makoto Shinkai Novel Audiobook Project' kapsamında yapılan beşinci giriş oldu.

Animenin roman versiyonu 18 Temmuz 2019'da, filmin Japonya'da yayınlanmasından bir gün önce, Kadokawa Bunko'dan yayımlanmıştı. 320 sayfalık kitap, 6500.00 kopya basılmış ve 2019'un çok satanları arasında yer almıştı.

Audible https://www.audible.co.jp/pd/B087QFQ67J

Amazon https://www.amazon.co.jp/dp/B087Q15FL4

Shinkai'nin bir önceki filmi Kimi no Na wa. / Your Name.'in seslendirmesi, seslendirme sanatçısı Romi Park (Edward Elric, Fullmetal Alchemist) tarafından yapılırken bu kez 'Tenki no Ko / Weathering With You'nun seslendirmesi, filmin iki ana kast üyesi Kotaro Daigo (Hodaka Morishima) ve Nana Mori (Hina Amano) tarafınmdan yapılıyor. İkili, filmdeki rollerinin yanı sıra diğer tüm karakterleri de seslendiriyor. Bonus olarak da sesli kitabın sonuna, söz konusu ikiliden bir mesaj eklenmiş.

'Makoto Shinkai Novel Audiobook Project' kapsamında şu ana kadar Shinkai'nin 2007 tarihli 'Byosoku 5 Centimeters /5 Centimeters per Second', 2013 tarihli 'Koto no Ha no Niwa/The Garden of Words' filmleri, bir de Arata Kanou tarafından yazılan 'Your Name.'in bir spin-off'u olan 'Another Side: Earthbound' adlı eser sesli kitap olarak yayınlamış.

Kaynak: Crunchyroll

Kotaro Daigo / Nana Mori

Kotaro Daigo / Nana Mori

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları