Macross Frontier Serisine 10 Yıl Aradan Sonra Yepyeni Kısa Film Geliyor
Macross Frontier: Labyrinth of Time kısa filmi, Macross Δ Movie: Absolute Live!!!!!! filmi ile birlkte gösterime girecek.

Canlı yayınlanan "Air Macross F Live 2021" programında, yeni bir Macross Frontier filminin yayınlanacağı duyuruldu. Yeni kısa film 'Macross Frontier: Toki no Meikyū" (Macross Frontier: Labyrinth of Time), bu yıl Macross Delta: Zettai LIVE!!!!!! filmi ile birlikte vizyona girecek.

Son on yıldır ilk kez düzenlenen Macross Frontier konserlerinin, 5-6 Şubat'ta Tokyo'da gerçekleştirilmesi planlanmıştı ancak Japon hükümetinin yeniden olağanüstü hal ilan etmesi nedeniyle ertelendi. Bunun yerine May'n ve Nakajima'nın sunduğu bir canlı program ile duyurular gerçekleştirildi.

Karakter tasarımcısı Risa Ebata tarafından hazırlanan Macross Frontier: Labyrinth of Time ana görselinin üzerinde (aşağıda) , 'Bu sesleri duyabiliyor musunuz?' yazıyor.

Shoji Kawamori, Satelight animasyon stüdyosunda yönetmen ve senarist olarak geri dönerken, film müziklerinde Flying DOG yapımcı olarak yer alıyor. Kawamori ve Studio Nue ise orijinal hikaye sahipleri olarak açıklandı.  

Kawamori ve Studio Nue'nin Macross serisi, ilk olarak 1982 yılında Tatsunoko Prodüksiyon tarafından televizyon animesine uyarlandı. Birçok devam filmi bulunan serinin son bölümü Macross Δ: Gekijou no Walküre anime filmi ise Şubat 2018'de gösterime girdi.

Macross Frontier televizyon animesi, Macross serisinin 25. yıldönümünü şerefine 2008'de yayınlanmıştı. Devam filmleri; The Macross Frontier: Itsuwari no Utahime ve  Macross Frontier: Sayonara no Tsubasa ise sırasıyla 2009 ve 2011 vizyona girmişti.




Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları