Kyoshin to Hyōka no Shiro Kısa TV Animesi COVID-19 Sebebiyle Ertelendi
Resmi web sitesi Cuma günü Kyoshin to Hyōka no Shiro (The Giant Gods and the Ice Flower Castle) kısa TV animesinin Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle ertelendiğini duyurdu.

ÖZET

Hikaye, Edo döneminin başlarında tüm Japonya'yı etkilemiş olan Shimabara Ayaklanması'nın meşhur kaynağı olan Minami Shimabara şehrinin Nagasaki vilayetinde geçmektedir. Burası ayrıca Shirō adında üçüncü sınıf bir ortaokul öğrencisinin günlerini okul arkadaşlarıyla geçirdiği yerdir.

Bir yaz günü, Shirō'nun kendinden büyük çocukluk arkadaşı Akane Tokyo'dan Minami Shimabara'ya geri döner. Shirō, Akane ve bir diğer yakın arkadaşları olan Tokiya Minami Shimabara'da yürüyüşe çıkarlar. Bu arkadaş grubu nostaljik ve karmaşık duygularıyla uğraşırken, Goron adında gizemli bir yaratık aniden önlerinde belirir. Sadece küçük bir yaratıkla başlayan bu karşılaşma bir kez daha bu şehirde büyük olayların patlak vermesine neden oldu….

PV:

Anime ertelenmeden önce Minami Shimabara şehrini tanıtmak üzere bu ay televizyonda ve YouTube'da gösterime girmesi planlanıyordu. Şehrin insanlarının da seslendirme, koro ve arka plan sanatı üzerinde emekleri olmuştur. Anime, Nagasaki Culture Telecasting'in 1990'daki kuruluşundan bu yana ürettiği ilk animedir.

Oyuncular:

Oyuncular:

Yuki Otani - Shirō , Yoshitsugu Matsuoka - Goron , Ayumu Murase - Tokiya , Minami Takahashi - Akane


Sae Okamoto (Mecha-Ude) animeyi TriF Studio'dan yönetmekte ve karakterleri tasarlamaktadır. The TriF'in yaratıcı kadrosu senaryoyu yazmaktadır. Nurikabe (Mecha-Ude) Kyoshin'i (Devasa Tanrılar) tasarlamakta ve ayrıca Sugar ile arka planı tasarlamaktadır. Shōta Kawamura CG ve fotografi üzerinde çalışmaktadır. Shōko Miyano, Sugar, Sally Yukie Nakamura ve Ryō Matsumoto animenin animatörleridir.

Takeshi Takadera, Half HP Studio'dan ses yönetmenliğini yapmaktadır ve Chikayo Fukuda müziği bestelemektedir. LieN tema şarkısına katkı sağlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları