Konosuba'nın RPG Oyunun Yeni Tanıtım Videosu Savaş Mekaniklerini Gösterdi
Geliştirilen oyun PS4 ve Switch'e 27 Ağustos'ta Japonya için çıkacak.

Entegram Co., Ltd. çıkaracağı yeni KONOSUBA rol-yapma oyunu; Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! ~Kibō no Meikyū Tsudoi Shi Bōkensha-tachi Plus~ (Labyrinth of Hope and Gathering Adventurers Plus) hakkındaki tanıtım videolarını resmi YouTube kanalı üzerinden paylaştı.

Oyunun resmi sitesi 4 Haziran'da yaptığı açıklamayla, oyunun 27 Ağustos tarihinde PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları üzerinden çıkaracağını duyurmuştu. Oyuna yeni bir zindan tipi olan Goblin Mağaralarını ve yeni lonca görevleri eklenilecek. Ayrıca oyuna yeni kostümler ve canavar ansiklopedisine yeni başlıklar eklenecek; doğal olarak da canavar çeşitliliğinde artış olacak. Ancak tüm bu özellikler arasında en önemlisi baş karakterimiz Kazuma yeni beceriler ve özellikler öğrenebilecek ki bu oyunun çok yönlülüğü için çok önemli.

Oyunun limited-edition versiyonu içerisinde bir kod barındıracak bu sayede oyunda bulunan kız karakterleriniz için mayo ve amigo kız kostümleri kullanılabilecek. Oyunu PS4 ve PlayStation Vita üzerinden alacak oyuncular, 27 Ağustos- 30 Eylül arası oyunun güncel halini daha uygun bir fiyata alabilecek.

Bu oyun Entegram'ın çıkardığı Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! ~Kibō no Meikyū Tsudoi Shi Bōkensha-tachi rol yapma oyunun geliştirilmiş bir versiyonu olacak.Oyunun orijinali 2019 Haziran ayında Japonya'da PS4 ve PS Vita için çıkmıştı.

5pb. ve MAGES 18 Haziran'da yaptıkları duyuruya göre KONOSUBA adı için yeni bir oyun geliştiriyorlar ismi ise Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! - Kono Yokubō no Ishō ni Chōai o! olacaki türkçe meali ise; Şehvet Kostümleri İçin Olan Aşk(?) (Love for These Clothes of Desire!). Oyun tamamiyle seslendirmeli bir şekilde PS4 ve Switch için 24 Eylül'de çıkacak. Oyun, üç ana kahramanın arzularını yerine getiren kıyafetler yapmak için görevlere gidip, malzeme/materyal arama üstüne kurulu.


Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları