Komi Can't Communicate Mangasının Eylül'de Live-Action Serisi Geliyor
NHK cuma günü yaptığı açıklamada Tomohito Oda'nın Komi Can't Communicate (Komi-san wa Comyushō desu.) adlı mangasının 6 Eylül'de prömiyerinin yapılacağı sekiz bölümlük bir live-action serisine uyarlanacağını duyurdu.

Elaiza Ikeda Shōko Komi'yi ve Takahisa Masuda Hitohito Tadano'yu canlandıracaktır.

Yoshihito Okashita ve Eiji Ishii serinin yönetmenliğini yamaktadır. Fumie Mizuhashi senaryoyu yazmaktadır. Toshikazu Higuchi ve Asako Takagi yapımcı ve Hiroyuki Ōnuma dramanın prodüksiyonundan sorumludur. Tо̄ichirо̄ Rutо̄ koordinatör ve Eishi Segawa müziği bestelemektedir.

Manganın ayrıca Ekim ayında TV Tokyo'da prömiyerinin yapılacağı olan bir TV anime uyarlaması da gelecek.

Viz Media mangayı İngilizce olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Ürkek Tadano içine kapanık biridir ve bundan şikayetçi değildir. Ancak her şey lisenin ilk gününde kendisini efsanevi Komi ile sınıfta baş başa bulmasıyla değişir. Onun soğuk biri olmadığını — sadece oldukça gergin biri olduğunu anlar. Ve şimdi 100 arkadaş edinme arayışında ona yardım etmeyi kendine görev edinir!


Oda, Eylül 2015'te manganın one-shot versiyonunu yayımladıktan sonra Weekly Shonen Sunday üzerinden 2016'nın Mayıs ayında mangayı yayımlamaya başladı. Shogakukan, manganın 21. tamamlanmış kitap cildini 18 Mayıs'ta yayımladı ve 22. cildi 18 Ağustos'ta yayımlanacaktır. Viz Media, manganın 13. cildini 8 Haziran'da yayımladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları