Keanu Reeves'in BRZRKR Çizgiromanı Netflix Anime Serisi Oluyor
Reeves'in ilk çizgiromanı bir filme, bir de anime serisine konu olacak.

Netflix, Keanu Reeves tarafından yaratılan BRZRKR isimli çizgiroman serisinin yayın haklarını satın aldı. Reeves aynı zamanda çizgiromanın gelecekteki uyarlamalarının başrolünde de yer alacak.

Geçtiğimiz yıl yeni bir çizgiroman serisi üzerine çalıştığını açıklayan Keanu Reeves, BRZRKR isimli çizgiroman serisi için Divinity, The Valiant, Grass King çizgiromanların yaratıcısı Matt Kindt ve Secret Warriors, Iceman Vol. 1: Thawing Out gibi serilerin çizimlerini yapan illüstratör Alessandro Vitti ile beraber çalıştıklarından da bahsetmişti. 

BOOM! Studios tarafından yayımlanan çizgiroman, ilk olarak bir uzun metraj filme, ardından da çizgiroman serisinin kurduğu evreni genişletmeyi hedefleyen bir spin-off anime dizisine uyarlanacak. Reeves, uzun metrajın başrolünde ve yapımcılığında yer alırken anime serisinde de karaktere sesiyle hayat verecek. 

Matrix ve John Wick serilerinde de yer alan Keanu Reeves’in fikrinden yola çıkılarak yaratılan çizgiromanın hikâyesini Reeves ile birlikte New York Times Çok Satanlar yazarı Matt Kindt (MIND MGMT) kaleme aldı. BRZRKR isimli çizgiroman, Marvel çizerlerinden Ron Garney (Daredevil) tarafından çizildi ve Bill Crabtree (The Sixth Gun) tarafından renklendirildi. Diyalog balonları Clem Robins (100 Bullets) tarafından oluştururken çizgiromanın karakterleri ve kapağı ise, Rafael Grampá (Dark Knight Returns: The Golden Child) tarafından tasarlandı.

12 sayıdan oluşması beklenen serinin ilk sayısı, 3 Mart’ta çıktı ve şimdiden 615 bin kopya sattı. Çizgiromanın hikayesi ise, bir savaşçının 80 bin yıllık savaşını konu ediyor. Becerilerini bir katil olmak için geliştiren bu yarı ölümlü Tanrı B, sığınacak bir yer arar ve kendisini ABD hükümetinin bir temsilcisi olarak bulur. Sonunda varlığının gerçekliğini ortaya çıkarmakla kalmayıp bu doğal olmayan uzun yaşamına son vermenin bir yolunu bulabilecek midir?

Netflix'in üstlendiği uyarlamanın yapımcıları arasında Reeves'in yanı sıra, Ross Richie, Stephen Christy, Stephen Hamel ve Adam Yoelin de yer alıyor.

kaynaklar : ign & boom-studios

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları