Joshi Kōsei no Mudazukai Animesinin Yeni Tanıtım Videosu
Seri 5 Temmuz'da vizyona girecek.

Bino'nun Joshi Kōsei no Mudazukai mangasının anime uyarlamasının resmi websitesi perşembe günü serinin ikinci tanıtım videosunu yayımladı.

Bino'nun Wasteful Days of High School Girl  (Joshi Kōsei no Mudazukai) mangasının TV animesi için resmi web sitesi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, animenin 5 Temmuz'da AT-X, Tokyo MX, TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV ve BS11’de prömiyer yapacağını duyurdu.

Takeo Takahashi (Hinako Note, The Island of Giant Insects) ana yönetmen ve Hijiri Sanpei ( MAOYU, Magic Kaito: Kid the Phantom Thief) animeyi Passione'de yönetmektedir. Masahiro Yokotani (All Out !!, Free! - Iwatobi Swim Club) serinin senaryosundan sorumludur. Sachiko Yasuda (Seven Mortal Sins) karakter tasarımlarından sorumlu ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Tomoki Kikuya (Hidamari Sketch, Squid Girl) müzikleri besteliyor.

Chinatsu Akasaki (Nozomu'nun sesi), Haruka Tomatsu (Akane) ve Aki Toyosaki (Shiori) tema şarkılarını seslendirecek. Açılış tema şarkısı  “Wa! Moon! Dass! Cry!”, kapanış tema şarkısı ise “Seishun no Reverb” (Youth Reverberation) olacak. 

Manga üç kıza odaklanıyor: Düşük puanlar aldığı için "Aptal" lakaplı Tanaka; Erkek-aşk hikayelerine olan tutkusundan dolayı "Ota" lakaplı Kikuchi; ve dahi ama duygusuz olduğu için "Robot" lakaplı Saginomiya. Farklı karakterli umutsuz kızlar boş gençlik günlerini yaşıyorlar.

Bino, mangayı Comic Newtype, Nico Nico Seiga ve pixiv Comic'te serileştiriyor.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları