JoJo’s Bizarre Adventure Stone Ocean TV Duyuruldu
JoJo'nun 6. sezonu ve Jolyne Cujoh'un seslendirmeni duyuruldu.

Jojo’s Bizarre Adventure the Animation Special Event sırasında, JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean’ın yapım aşamasında olduğu açıklandı, teaser gösterildi ve Jotaro Kujo’nun kızı Jolyne Cujo’yu seslendiren kişi açıklandı.

https://twitter.com/anime_jojo/status/1378654840499236869

Teaser Görseli:

Teaser Görseli:

JoJo’s Bizarre Adventure Part 6 Stone Ocean Jolyne Cujoh’un işlemediği bir suçtan hapse girmesini anlatıyor, seri JoJo’s Bizarre Adventure: Golden Wind’in 10 yıl sonrasında geçmekte. Hirohiko Araki’nin bu serisi 1 Ocak 2001’den 21 Nisan 2003’e kadar 17 ciltte toplanmıştı.

Jolyne Cujoh’un seslendirmeni Ai Fairouz (Hibiki Sakura, How Heavy Are the Dumbbells You Lift?) Jolyne Cujoh’u seslendirme şansını elde etmesi hakkında şunları söyledi:

“Jojo’s Bizarre Adventure serisi olmadan yaşayamam, ayrıca bana seslendirme sanatçılığını yapmak için ilham olan seri JoJo’dur, yani anlayacağınız seride performans gösterebileceğimi duyduktan sonra hiçbir şey söyleyemedim donup kaldım.

Çok ağladım çünkü 12 yıldır hayalini kurduğum olayın tam olarak gerçekleştiği andı.

Jolyne’ı seviyorum ve hayranlık duyuyorum onun güzel ve güçlü doğası özellikle öğrencilik yıllarımda bana güç veriyordu bu yüzden Jolyne’ı seslendirme şansına sahip olduğum için çok minnettarım.”

Kaynak: Crunchyroll

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları