J-Novel Club, Light Novel Serisi Lazy Dungeon Master'ın Lisansını Aldı
İlk cildi Temmuz'da e-book'ta!

J-Novel Club, Onikage Supana'nın Lazy Dungeon Master (Zettai ni Hatarakitakunai Dungeon Master ga Damin o Musaboru made) ligth novel'ın lisansını aldığı konusunda bir duyuru yaptı. Ardından da bir tür ön-gösterim için ilk bölümün bedava olabileceği söylendi ve ödeme hizmeti de ilk cildin ilk yarısında sunulacak. Light novel, e-book olarak da Temmuz ayında satışa sunulacaktır.

   Image

J-Novel Club'ın tanıtımına göre;

"Hadisene! Artık benim için şu haydutları öldür!" " Maalesef hayır. Hiçbir şey yapmak istemiyorum."

Ben Keima Masuda ve benim en büyük hobim ise kesinlikle bir şey yapmamak hiçbir şey yapmamak. Sarışın genç kız olan Rukuko ile tanıştığım bir dünyaya çekildim. Sonunda şansımın yaver gittiğini ve çalışmadan harika bir hayat yaşayabileceğim bir yere gelmiştim. Ben uyumayı yemek yemekten daha çok severim, fakat Rukuko ona yardım etmem gerektiğini söyledi...

"Kalemi kurtar! Bunun dışında, sen bir Kale'nin Efendisisin yani eğer Kale'nin Çekirdeğine'ne bir şey olursa sen de ölürsün. "

Kale dediğimiz şeyin sadece bir odası vardı ve lanet ki Çekirdek de haydutlar tarafından kaçırıldı! Cidden mi? Şimdiden bu yenilgiyi kabul ediyorum. Bu işin içinden çıkmalıyım çünkü istediğim tek şey çalışmadan sadece uyuyarak zaman geçirmek!

   Image

Onikage, hikayeyi yayımlamaya "Shotsetsuka ni Narou" (Let's Become Novelists) sitesinde 2015 yılında başladı ve hala devam etmekte. OVERLAP da romanı çizimlerle beraber Yota aracılığı ile 2016'da çıkarmaya başladı. Yedinci cildi de 21 Mart'ta çıktı. 


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları